Žalopojka Todorićeve supruge: Usamljena u Kulmerovim dvorima

FOTO: Goran Jakus/PIXSELL

Nije poznato je li njezina izjava ‘moj muž nikad nije bio kod kuće zbog posla’ trebala dotaknuti naša srca i potaknuti suze u očima.

Agrokor potresaju skandali, a pitanje je dana kada će ta dramatična priča biti privedena svom kraju. Čini se da obitelj Todorić svim silama pokušava ‘pucati’ na sve strane. Dok pojedini ekonomski stručnjaci tvrde kako bi narod trebao izvući Agrokor iz njegove ‘bljuvotine’, Todorić putem svog novog bloga (kojeg je isto nekako morao platiti) udara na sve strane optužujući sve oko sebe.

Također jedan od načina kojima se pokušavaju izvući iz svoje vruće kaše, jest ’emocialno’ shrvana supruga Todorić. Nije poznato je li njezina izjava ‘moj muž nikad nije bio kod kuće zbog posla’ trebala dotaknuti naša srca i potaknuti suze u očima. Dok je njezin muž po cijele dane i cijeli život posvetio monopoliziranju hrvatskog tržišta, ona je osamljena u vili i skupom rublju čuvala djecu.

 Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Pitamo se je li svjesna kako mnoge majke u Hrvatskoj nemaju luksuz odlazaka s djecom na more niti čuvanja djece dok rade prekovremeno u njihovim trgovinama. Zna li kako mnoga djeca nemaju luksuz odlaska na školovanje u inozemstvo niti vožnje skupocjenih automobila niti raskošne svadbene svečanosti. Dok pokušava potaknuti suosjećanje građana, možda bi trebala napraviti rezime svog života, svih privilegija koje je imala dok su dobavljači muku mučili s pokrivanjem neisplaćenih troškova.

Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak otkrio je kako neprikazani troškovi za razdoblje 2010. do 2015. godine ukupno iznose 2,3 milijarde kuna, a otprilike polovicu novca čine privatni troškovi. Dok su dobavljači zatvarali svoje tvrtke zbog neisplata, dok je dio zaposlenika radio za minimalac, supruga Todorić je bila osamljena u luksuzu koji je djelomično uzrokovao kolaps gospodarstva. Bez obzira na njezinu ‘veliku patnju’, nama je ipak žao izigranih malih i srednjih poduzetnika, potplaćenih radnika i ljudi koji nisu mogli tugovati putujući helikopterom na svoju skupocjenu jahtu.


Komentari