ZABRINJAVAJUĆE! NESTALE JOŠ TRI MALOLJETNICE: Pomozite ih pronaći, jeste li ih vidjeli? (FOTO)

nestali.hr

Ukoliko ste vidjeli osobu posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Goranka Tomašević (17)  ima plavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.  Goranka se u srijedu, 13. travnja udaljila s adrese u Osijeku, Ružina 35 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Elvira Doroslovac Hrustić (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe.  Ona se u nedjelju, 10. travnja udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u krem vestu, tamnoplave traperice, bijele platnene tenisice  i crni ruksak.

 

Dijana Belonjek (17) je visoka 172 centimetra, ima riđu kosu, plave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.  Iza lijevog uha ima tetovažu pištolja i na lijevoj nozi tetovažu  krletke s pticom.
Dijana  se u utorak, 12. travnja udaljila s adrese u Trsteniku Nartskom, Zagrebačka 232 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu kratkih rukava, crne tajice, tamnoplave tenisice, a na leđima je nosila crno-sivi ruksak.

>>> ISTRAŽILI SMO! NESTALI MALOLJETNICI UPALILI ALARM: Prava pozadina priče o djeci koja su digla Hrvatsku na noge (FOTO)


Komentari