ZA NJU BON U H&M-u OD 200 KUNA I LEKSIKON NISU DOVOLJNI: Komentar Elle Dvornik zapalio internet (FOTO)

Priča o djevojčici Zari i vraćenom poklonu zapalila je internet.

Kada je prije nekoliko dana na društvenim mrežama jedna majka podijelila svoje iskustvo vezanu za kupnju rođendanskog poklona, mnogi nisu vjerovali u istinitost ove priče. Naime, njezina sedmogodišnja kćer Zara bila je pozvana na rođendan kolegice iz razreda, a kao poklon joj je odnijela bon za H&M u iznosu od 200 kuna i školski leksikon.

Međutim, mami slavljenice se to nikako nije svidjelo pa je poklon vratila, uz poruku kako ona nikad u životu nije ušla u dućan poput H&M-a te da im ne treba takav poklon te je napisala kako je njezina kćer očekivala dvorac princeze Else.  Majka koja nije očekivala ovakvu reakciju, cijeli razgovor je objavila na Facebooku, a prijepis razgovora internetom se proširio brzinom munje.

12801508_1284102281605333_7198008318415633925_n-607x607 (1)

Nije dugo trebalo da poznata komičarka Andrea Andrassy cijelu kolumnu posveti upravo ovoj mami koja ”zato jer se školovala, ne kupuje u dućanima kao što je H&M”. Kritike na njezin račun uputio je i poznati TV voditelj Zoran Šprajc, a kći kralja funka, blogerica Ella Dvornik, svojim komentarom na Andreinu kolumnu oduševila je javnost.

”Ja sam za da H&M nazove bon od 200 kuna ”Celjanka Bon”… Bit cu prva u redu. Jesmo za H&M Hrvatska ??”, napisala je Ella Dvornik.

Capture

”Nadam se da će ti činjenica da je tvoja glupost postala viralna bit škola. Za tebe je kasno, jer ne možeš izvadit selo iz Céljanke, ali mala Iva još ima šansu. Nemoj potencijalno dobro dijete utopit u bujici vlastitih kompleksa. Jebeš svu skupu odjeću ovog svijeta uz takvo jeftino ponašanje.

Pozdrav od Andree Andrassy, cure u haem pidžami.”, više je nego prigodan zaključak priče koja je, na svu sreću, ipak zgrozila većinu pučanstva.

>>> MAMA KOJA JE VRATILA BON I LEKSIKON RAZLJUTILA MNOGE: Reagirala Andrea Andrassy, ali i Zoran Šprajc (FOTO)


Komentari