(VIDEO) Tisuće HDZ-ovaca došlo podržati svoju kandidatkinju: Predsjednica zbog gužvi kasni, ali iz dvorane poručuju da ju čekaju

Screenshot / Facebook

Vrlo malo je vremena ostalo do glasanja za novog ( ili starog) predsjednika Republike Hrvatske, stoga predsjednički kandidati koriste upravo te zadnje trenutke kako bi doprli, ponajprije do članova stranki koje ih podupiru ili samo simpatizera. Organiziraju se skupovi, prenose posljednje poruke i poziva, što je najbitnije, da se izađe na izbore 22.12.2019.!

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović danas će svoje poruke još jednom poslati u Košarkaškom centru ‘Dražen Petrović’.

“Prijenos uživo iz Cibone. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović – čvrsta brana povratku ljevice na Pantovčak! Odvažno i zajedno, svjesni vlastitih postignuća, idemo po novi mandat predsjednice RH!”, objavili su i HDZ-a.

Andrija Mikulć održao je uvodni govor.

“Kao domaćin želim vam iskrenu dobrodošlicu u dvoranu našeg košarkaškog virtuoza Dražena Petrovića. Bez vašeg predanog angažmana, drage HDZovke i HDZ-oviovci, prijatelji, niti bismo ovdje večeras bili za govornicom, niti bi bili na Pantovčaku niti na Markovom trgu jer ste vi naša snaga koja je to izborila i hvala vam na tome. Sve vas pozdravljam ALI dopustite mi da posebno pozdravim našu Predsjednicu koja će zahvaljujući svima vama osigurati još 5 godina mandata. Pozdravljam i predsjednika HDZ i Vlade RH gospodina Andreja Plwnkovića, kao i sve dužnosnike HDZ i Vlade i mladež HDZ-a.

Svi se sjećamo kako je Zagreb potegao i to tražim od vas dragi prijatelji. Danas imamo neke nove ljude u toj utrci za Pantovčak, od majstora ironije do onih čija su lica potrošena. Jedino lice koje se nije otuđilo od svog naroda i svoje zemlje lice je i ime Kolinde Grabar Kitarović. Nije se otuđila od svoga naroda, nije se okrenula svijetu, cijele je godine bila prisutna u svim dijelovima Hrvatske, BiH i dijaspori. Lako se pozivati na narod, na ljude koji su ti dali glas, ali treba ući u cipele tih ljudi.
Od Japana do Amerike pretraživalo se ime hrvatske predsjednice jer nije se libila pokazati svoje emocije za svoju zemlju i svoj narod.
Danas imamo i imat ćemo ponovo Predsjednicu koja je nebrojeno mnogo puta pokazala koliko voli svoju Hrvatsku i to je jedini kandidat koja kraj svjetskih lidera izgleda ravnopravno i samouvjereno.
Cijeli svijet poštuje Koindu Grabar Kitarović. Imamo hrvatski brend, ženu koja ne okreće leđa svom narodu. Svima je jasno da naša kandidatkinja nema dostojnog kandidata. Moramo zato izaći na izbore, mobilizirati se u što većem broju i pobijediti na ovim izborima!

Želimo i dalje predsjednicu zbog koje smo ponosni a od vas tražim da pokažemo svima HDZ-ovu snagu i zajedništvo!

Pomalo neobično, ali prmeijer Plenković je dobio prilično veći pljesak od same Grabar Kitarović, međutim i njega je nadmašilo skandiranje Kolindinom suprugu Jakovu, za kojega je voditelj Neno samo dobavio ‘izdržao je’.

Antonela Vincek i Neno Pavičić su  voditelji skupa, zamolili su prisutne da srdačno pozdrave Grabar Kitarović  pljeskom, kako su rekli ‘kojega su vježbali’,  kako bi dali podršku sadašnoj i budućooj predsjednici Grabar Kitarović. Kolinda se pojavila s Andrejem Plenkovićem, Gordanom Jandrokovićem i dakako suprugom Jakovom.

U 18:10 h javljeno je kako predsjednica zbog gužvi može kasniti 20 do 30 minuta, ali su joj poručili neka se ne brine i samo neka stigne, dvorana ju čeka, poručili su s pozornice u Ciboni!

U dvorani je već prisutan vrh HDZ-a. Miro Kovač, Vladimir Šeks, Ivan Penava snimljeni su kako se osvrću oko sebe i gledaju u mobitele, vjerojatno se i sami pitaju gdje je njihova kandidatkinja. A došao je i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.


Komentari