(VIDEO) Nikola Grmoja uputio je nesvakidašnju novogodišnju čestitku

Facebook

Odbrojavamo posljednje sate i minute 2017. godine, a na društvenim mrežama upućuju se čestitke te se pišu osvrti na proteklu godinu.

Političari iskorištavaju priliku da upute zadnje političke poruke u ovoj godini te se zahvale na podršci svojim biračima. Svakako najoriginalniju poruku uputio je Mostov politički tajnik i jedan od najoštrijih saborskih zastupnika, Nikola Grmoja.

Grmoja se osvrnuo na svoj dosadašnji rad u 2017. godini te napisano popratio prigodnim videom kojim je već jednom oduševio javnost.

“U godini na odlasku sam se kao i dosad “bacao na glavu”, išao do kraja i bez fige u džepu. Razotkrivao sam kriminal u Agrokoru kroz Povjerenstvo, udarao na Kolegu Šeksa iako su me mnogi upozoravali da ću zbog toga nastradati, borio se protiv močvare u hrvatskom nogometu i zazivao promjene u Savezu, Vrdoljak me optuživao da lažem jer sam najavljivao koaliciju HDZ-a i HNS-a koja se na kraju i dogodila, upozoravao sam na jačanje PPD-a i spregu vodećih političara s tom tvrtkom, zajedno s kolegama iz Mosta izborio se za otvaranje arhiva, sudjelovao u borbi protiv štetnog projekta TE Peruće…

Puno toga dobrog smo napravili ali smo i puno griješili ( uvijek u dobroj namjeri), primili smo puno udaraca i izgubili neke bitke, ali uvjeren sam u konačnu pobjedu ako nastavimo s istom ljubavlju, predanošću i hrabrošću.


Politika kompromisa se isplati na kraći rok dok beskompromisna i odvažna politika nužno nosi poraze i ožiljke, ali dugoročno mijenja Hrvatsku

Zato i u novoj 2018. nastavljamo na isti način što i Vama svima želim.

Srca, hrabrosti, mudrosti i da se svi bez fige u džepu “bacimo na glavu” za pravedniju Hrvatsku” napisao je Grmoja uz popratni video svog skoka s Dubrovačkog mosta.

Podsjetimo, ovaj saborski zastupnik, kao kandidat za Dubrovačko – neretvanskog župana svoju je predizbornu kampanju dovršio na originalan način –  bungee jumpingom.

Tom je prilikom  pozvao sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka.

Komentari

loading...
-->