(VIDEO) Evo na što Ivan Pernar ‘troši’ svoj godišnji odmor

FOTO: Facebook / Ivan Pernar

Osebujni saborski zastupnik šalje sunčane pozdrave s godišnjeg odmora.

Dvomjesečni odmor na koji su otišli saborski zastupnici iskoristit će se za sanacijske radove u zgradi Hrvatskog sabora. Tako će se zastupnici 15. rujna vratiti u novo saborsko ruho, što s jedne strane nije toliko loše jer ih možda renovirani Sabor potakne da strastvenije nastave raditi svoj posao, što vjerojatno priželjkuje svaki normalan građanin.

Naravno, i oni su zaslužili godišnji odmor i dobro ga koriste, barem Ivan Pernar, osebujni saborski zastupnik koji vam, htjeli ili ne, sigurno neće promaknuti na društvenim mrežama.

Svoj godišnji odmor Pernar provodi u Supetaru na Braču, a svoje je pratitelje počastio fotografijom iz mora i svima poslao svojevrsnu Facebook razglednicu, a usput promovirao hrvatske prirodne ljepote i obalu. Ispod druge fotografije ustvrdio je da će biti ” raj na zemlji kada maknu idiote s vlasti”. Naravno, on ovdje ne staje jer je postao svojevrsni fotoreporter iz političkih krugova.

Pernar je toliko strastveni političar da radi čak i tijekom godišnjeg odmora, što samo potvrđuje njegov nevjerojatni saborski duh željan promjena za boljitak države, stoga ovo nikako ne bismo nazvali odmorom jer se Pernar očito nije uspio maknuti od politike, mobitela i društvenih mreža. Smjestio se u plićak, pripremio kameru i obratio se svojim pratiteljima.

Građani koji njegov rad prate putem društvenih mrežama sigurno uživaju u sunčevim zrakama koje dopiru iz njihovih manjih i većih ekrana, u nadi da će uhvatiti malo (saborske) puti.

Naravno, već se na samom početku dotaknuo teme koju svaki put iznova reciklira – tko je za koga glasao na izborima, ističući po 528. put da su “građani sami za sve krivi”, a najviše zbog toga jer svoj glas nisu dali, pogađate, Živom zidu, već su birali HDZ, SDP i ostale stranke zbog kojih Hrvatska propada i zbog čega si Hrvati ni ovo ljeto ne mogu priuštiti odlazak na more. Fokus je ostao na Hrvatima koji bježe iz svoje države, a za sve je, tvrdi Pernar, kriva vlast.

Pernar je pokazao da je vrsni poliglota pa je progovorio i engleski, jer ipak, prate ga ljudi i van Hrvatske i regije, stoga je važno da radi na svom imidžu. “Soli pamet” ljudima kako bi shvatili da živimo u predivnoj zemlji, ali da toga nismo svjesni.

Svima je poželio svako dobro i da se odmore jer nas čeka uzbudljiv i naporan nastavak u rujnu, točnije 15. rujna. Često se pita kamo ovo sve vidi i iako je kao gore, zapravo je “dole s nama”, prostim pukom. Nadamo se da mu sunce neće previše naštetiti.

Pernar je uz pozdrav svima konstatirao da je ovo javljanje bilo “jako zanimljivo”. Ne moramo se nadati skorašnjem javljanju jer će ga sigurno biti.


Komentari