Velika rasprodaja! Država nudi na prodaju nekretnine u svom vlasništvu

FOTO: Flickr

Najboljim ponuditeljem smatrat će se onaj koji ponudi najvišu cijenu za određenu nekretninu.

Na stranicama Ministarstva državne imovine objavljen je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske. Na popisu se nalazi čak 44 različite nekretnine s područja cijele Hrvatske. Cijene nekretnina kreću se od  5.975,00 kn do 22.854.862,50 kn. Sve nekretnine se prodaju u zatečenom stanju ‘Viđeno – Kupljeno”.

Najboljim ponuditeljem smatrat će se onaj koji ponudi najvišu cijenu za određenu nekretninu. U slučaju odustajanja prvog najboljeg ponuditelja, najboljim ponuditeljem smatrat će se sljedeći ponuditelj koji je ponudio najvišu cijenu, uz uvjet da prihvati najvišu ponuđenu cijenu prvog ponuditelja.

Dvije identične ponude, s istim iznosom ponuđene cijene zahtjevat će nadopunu ponude ponuditelja, koji će biti pozvani da u roku tri dana po primitku obavijesti u zatvorenoj omotnici dostave nadopunu ponude.

Rok za podnošenje ponuda biti će 1.rujna 2017. do 14:00 sati, koje će se u navedeno doba otvarati u Ministrstvu državne imovine. Popis nekretnina te njihove opise možete pronaći na stranicama Ministarstva državne imovine.


Komentari