VELIKA MILANOVIĆEVA PROMJENA: Nakon ovog statusa, jasno je kako više ništa nije isto (FOTO)

Facebook

Predsjednik SDP-a posjetio je Crikvenicu.

Bivši predsjednik SDP-a i aktualni predsjednik SDP-a Zoran Milanović nastavlja svoju turneju Lijepom našom ne bi li motivirao članstvo za dolazak na izbornu konvenciju SDP-a na kojoj će se birati novo stranačko vodstvo te ne bi li isti, svoj glas poklonili upravo njemu. Protukandidat Zlatko Komadina velika mu je prijetnja, a sudeći prema Milanovićevim porukama u posljednje vrijeme, čini se kako je iz protekle četiri godine itekako puno načio. Naime, njegova retorika uvelike je promijenjena – sofisticiranija i smirenija, a tomu svjedoči i poruka objavljena na njegovom službenom Facebook profilu.

Predsjednik SDP-a družio se s SDP-ovcima s područja Primorsko-goranske županije pa je tako posjetio Crikvenicu gdje je podsjetio na važnost sudjelovanja SDP-ovog članstva u kreiranju stranačke, ali i nacionalne politike.

Razgovarali smo jučer u Crikvenici o proteklih osam godina rada SDP-a. Vi odlučujete kojim će smjerom SDP nastaviti….

Posted by Zoran Milanović on Freitag, 19. Februar 2016

Ipak, o njegovoj vladavini u SDP-u te mijenjaju u bilo kojem smjeru možda ponajviše govori bivša stranačka kolegica Aleksandra Kolarić, koju je Milanović ne trepnuvši izbacio iz SDP-a, a nedavno je tako upravo ona progovorila o svojem viđenju Milanovićeva vođenja stranke ističući da je SDP duže vrijeme u krizi.

”Iz stranke je izbačena politika, nema rasprava, nema političkog programa već godinama, nema poslovnika ni pravilnika na koji djeluju stranačka tijela. Vjerojatno stranka i krši zakon jer ne postoji zapisnik sa stručnih tijela. SDP je dodatno uzdrman izbacivanjima i raspuštanjima koje je radio Zoran Milanović. Drugačije, kritičko mišljenje rezultiralo je izbacivanjem te zato u stranci postoji strah. Zoran Milanović konačno ima nekog ozbiljnog protukandidata, Zlatka Komadinu, dok je treći kandidat, Dušan Polovina Lungo, potpuni politički autsajder. Promjene su se očito počele događati jer je takozvano stranačko plemstvo, kako to Milanović voli govoriti, je prvi put u osam godina izgubilo većinu na odboru stranke. Treba gledati tko što govori, protivnici se nazivaju pudlicama, lešinarima, štakorima i vjevericama. Takva situacija je dehaminizirana, sljedeći korak je da je sve dozvoljeno”, kazala je Kolarić, otkrivajući tako da političari u kampanjama možda ponekad pretjeraju hvaleći sami sebe.

>>> ČUDNOVATNO MILANOVIĆEVO LICE: Zbog ove tri fotke, možemo svašta pomisliti! (FOTO)


Komentari