Vatrogasnog psa Rexa više nema, preminuo je od posljedica premlaćivanja

Facebook / Dejan Ranitović

Uginuo je potražni pas DVD-a Karlovac kojeg su prošle nedjelje brutalno pretukli metalnom palicom.

Podsjetimo, jedan ili više provalnika upali su u prostorije DVD-a Karlovac gdje su zatekli psa i pretukli ga. Njegov je vodič, Dejan Ranitović, bio na poslu kada su provalnici ušli u kuću. Provalnik ili više njih su naišli na psa te ga istukli pajserom.

Danas je pak Rexov vodič, a ujedno i vlasnik, na svojem Facebooku objavio tužnu vijest kako je Rex uginuo.

“Na žalost Rexi nije izdržao, unatoč dobrim prognozama imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci”, napisao je.

Neki od njegovih prijatelja komentirali su objavu.

“Isuse koja tuga .. srce drago zašto su mu ovo napravili ?? ?? bol je ogromna , nemoguća , svi koji smo psa izgubili znamo kako je ??.”

“Žao mi Rex što si morao osjetiti i onu drugu stranu ljudskosti…??? Sada trči vječno po nebeskim livadama…gdje te nitko više nemože povrijediti..”

“Pocivao u miru… Ljepotane.. Sretno trci nebeskim prostranstvima… Moja sucut gosp. Ranitovic, kao i vasoj obitelji. DVD Karlovac i K9 tim ostali su bez jednog divnog, plemenitog i pametnog psa.. A vi bez clana obitelji.. Suosjecam i iskreno se nadam da ce one koji su to napravili i oduzeli priliku za zivot takvom psu s toliko potencijala, stici prava kazna! Karma je gadna kada dode !! Drzite se!”

“Strasno sta da kazem imam psa kojeg mnogo volim i ta ljudska zloba mi ne ide u mozak moj vise dokle sad ta porodica pati sto su ga izgubili i plus patili dok su ga lecili.zaista nemam reci koliko mi je zao jer je zaista lep pas i svi oni pruze ljubav”


Komentari