NEKADAŠNJI KANDIDAT ‘DOMOLJUBA’ ZA PREMIJERA, DOLAZI U VRH INA-e: Pojavila se još dva zanimljiva imena…

INA.HR

Početkom lipnja na čelo Nadzornog odobora INA-e dolazi Damir Vandelić.

Na svom Twitter profilu, TV voditelj i urednik emisije VETO, Sanjin Španović objavio ja kako početkom lipnja na čelo Nadzornog odbora INA-e dolazi jedno vrlo zanimljivo ime. Naime, riječ je o Damiru Vandeliću, čovjeku koji je bio prijedlog za nestranačkog mandatara Domoljubne koalicije.

No, uz Vandelića, u NO dolaze još dva nova člana među kojima je i predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Luka Burilović.

Podsjetimo, Damir Vanđelić investicijski je direktor Adris grupe i direktor tvrtke Abilia koja upravlja nekretninama Adrisa, a Vanđelića je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svibnju imenovala u Vijeće za domovinsku sigurnost, a on je tada svoj angažman objasnio željom da pomogne u što boljem funkcioniranju države.

Ovaj 47-godišnji inženjer s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, investicijski direktor Adris grupe i direktor tvrtke Abilia koja upravlja nekretninama Adrisa, bio je hrvatski branitelj te je glinskom logoru proveo 173 dana nakon što je u Hrvatskoj Kostajnici zarobljen 12. rujna 1991. godine, a nositelj je i Spomenice 1990. – 1992.

Na upit Tportala hoće li on biti mandatar koji će pokušati složiti buduću hrvatsku Vladu Vanđelić je kazao: ”Ja vam o tome ne mogu razgovarati. Ne bi bilo korektno niti je to u redu. Stvari se rješavaju negdje drugdje. Ne mogu vam to ni potvrditi ni opovrgnuti. Probajte shvatiti, ovo je preosjetljiva tema.”

>>> POTPUNI RASPAD SISTEMA! HDZ odlučio izaći iz Vlade?

>>> NAJCINIČNIJI TVIT DANA RASPALIO JAVNOST: Građanin poslao poruku Vladi RH, a odgovoru se smije cijeli internet! (FOTO)


Komentari