TRAGIČNI DOGAĐAJ: JOŠ SE NE ZNA kako je PREMINUO mladić čije je tijelo U CENTRU GRADA PRONAŠLA policija

pixabay.com

Iako nema službenih informacija, doznalo se više detalja jučerašnjeg tragičnog događaja koji je zaprepastio Osječane.

Jučer je u središtu Osijeka pronađeno mrtvo tijelo mladića (27) u dvorištu stambene zgrade, dok je u stanu iste zgrade pronađen teško ozlijeđeni 31-godišnjak. U trenutku kada je pronađen, ozlijeđeni mladić bio je pri svijesti, a odmah nakon toga prevezen je na hitnu operaciju u bolnicu, gdje se sada oporavlja na intenzivnoj njezi, prenosi Index.hr.

No, još uvijek nisu razjašnjene okolnosti događaja i ne zna se kako je umro 27-godišnji mladić. Prema neslužbenim informacijama, mladići su iz Slatine, a u stanu u osječkoj Strossmayerovoj ulici živjeli su s još jednim cimerom.

Preminuli 27-godišnjak, kako se nagađa, umiješao se u svađu svojih dvoje cimera, tijekom koje je treći cimer ozlijedio 31-godišnjaka ubodima noža. Stanari, koji su i pozvali policiju, tvrde da se u zgradi čula velika buka i lomljjava. Jedna susjeda svjedoči kako se preminuli mladić popeo na krov, a prije toga je pokušavao provaliti u stanove. Kaže kako je mladić izgledao uznevjeren, kao da je pod utjecajem droge. Ubrzo nakon toga čula je kako druga susjeda viče: “Skočio je.” Drugi sustanari potvrđuju njenu priču. Policija još uvijek utvrđuje okolnosti događaja.


 

Komentari

loading...
-->