TIHOMIR OREŠKOVIĆ DAO VRLO NEOBIČNU IZJAVU: Spomenuo je Ricky Martina i otkrio nešto vrlo osobno!

banka.hr

Na konstituirajućoj sjednici Sabora, novi mandatar Tihomir Orešković je kazao kako je siguran da će u roku od 30 dana uspijeti sastaviti vladu.

”Radit ćemo na formiranju ministarstava u roku od 30 dana i u tom roku ćemo, ja sam siguran, formirati vladu”, kazao je Orešković i dodao: ”Spremni smo formirati tu Vladu što prije. Imamo 30 dana. Sad ćemo početi taj proces. Vjerujem da ćemo u tom roku prezentirati tu Vladu. Meni su bitni stručnjaci. Zato su bitni ljudi koji mogu uvesti promjene. Bitan je timski rad da definiramo promjene i krenimo”, kazao je i novinarima ispričao kako će za taj posao, izabrati najbolje ljude.

>>> NAJOPAKIJI MILANOVIĆEV NAPAD NA HDZ: ‘To je kriminalna, špijunska i proustaška organizacija

”Ja sam spreman pomoći Hrvatskoj. U Hrvatskoj moramo pokrenuti gospodarstvo i ja se nadam da ću u tome pomoći. Ja bih rekao apsolutno da država nije kompanija, ali istovremeno, treba podići rejting, a za to se očekuju rezultati”, rekao je i dodao da se ti rezultati moraju jasno ispuniti.

Na pitanje je li mu ovo najveći izazov u karijeri, kazao je: ”U vezi izazova, dok sam bio u Kanadi bilo je ‘hoćeš li ići u Puorto Rico”. Išao sam u Puerto Rico i to mi je bio izazov, kako bi rekao Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca. Sad sam došao u Hrvatsku i to je drugi izazov. Ja sam spreman za izazove, to je dio mog karaktera”., zaključio je.

>>> TKO JE ŽELJKO REINER? Evo što je moćan HDZ-ovac o politici govorio prije 10 godina!

Podsjetimo, novi mandatar Tihomir Orešković, nakon sastavljanja Vlade planira što prije krenuti s tri ključna projekta i tri ključne reforme, doznaje Jutarnji list.

Projekti koje planira su: nizinska pruga Rijeka – Zagreb sve do granice s Mađarskom, projekt navodnjavanja Slavonije te ubrzavanje projekta LNG terminala na Krku. S druge strane, tri su ključne reforme: reforma javne uprave, zdravstvenog sustava te brojnih Vladinih agencija.

 


Komentari