Teške riječi u Saboru: ‘Tko će nego k*rva o poštenju’

Facebook / Ilustracija

Mrsić i Culej nisu se međusobno štedjeli.

U Saboru se danas raspravljalo o Zakonu o radu, ipak, više od toga u fokusu je bila svađa Miranda Mrsića i Steve Culeja. Naime, tijekom rasprave Mrsić je krenuo govoriti o poslodavcima koji nisu isplaćivali plaće radnicima te je zaključio da postojeći zakon funkcionira te da je novi prijedlog isti kao i onaj iz 2013. godine, amo s promijenjenim imenom. Naglasio je i kako očekuje strože inspekcije.

Stevo Culej  nije mogao šutjeti

Odmah na početku svoj izlaganja Culej je Mrsiću rekao da zastupnici u Saboru nisu potpisali nikakav sporazum o nenapadanju te kako će ga stoga napasti. I držao se svojih riječi.

Kazao je kako je Mrsić za vrijeme trajanja svog mandata napravio listu srama na kojoj su se našli poslodavci samo zato jer nisu mogli isplatiti plaće, ali kako je do toga došlo zbog krize u Hrvatskoj, za koju oni nisu krivi.

“Ti isti ljudi su osuđeni da tabore u neimaštini i siromaštvu zbog nekih koji na puno lakši način dolaze do novaca i dijele ga među sobom”, krenuo je i uskoro “na tapetu” uzeo i Mrsićevu suprugu:

“Da ne spominjem tvrtku vaše supruge koja je ostala deset milijuna kuna dužna, a za koju su iznađeni načini na koje će vraćati ta sredstva, dok neki od malih poduzetnika nisu imali tu šansu”.

Mrsić mu nije ostao dužan

“Tko će nego, k* o poštenju”, brzo mu je odgovorio Mrsić.

“Gospodin Culej, koliko znam, Vi ste dužni poreznik, Vi i Vaša supruga,” rekao je Mrsić.

Ubrzo je na njegov račun stigla opomena Milijana Brkića koji ga je upozorio da svoje izražavanje prilagodi Saboru, na što se Mrsić branio da nije rekao ništa što nije istina. U cijelu se situaciju upleo i Nenad Stazić koji je tvrdio da je došlo do povrede poslovnika jer je Brkić opomenuo samo Mrsića, ali ne i Culeja zbog klevetanja. 

Ipak, Stazić je zaključio da Brkić najbolj vodi Sabor i da se treba ponašati u skladu s tim.


Komentari