TAJNOVITA PLENKOVIĆEVA SUPRUGA: Evo zašto se zgodna plavuša skriva od medija (FOTO)

Facebook

O svim obiteljima naših političara zna se gotovo sve, ali o Plenkovićima se zna malo.

Malo kojemu našem političaru uspjeva tako dobro odvojiti obitelj od posla kao što to uspjeva HDZ-ovcu Andreju Plenkoviću. O svima se zna uglavnom sve, pisalo se naveliko o Oreškovićima, dobro već poznajemo i Karamarkovu veliku obitelj, Milanovićeve smo imali prilike vidjeti za vrijeme njegova mandata svako malo, što na TV, što na portalima i novinama. O obitelji predsjednice također se sve zna, kao i o obitelji bivšeg predsjednika, isto vrijedi i za Sanaderovu obitelj kao i za Kosoričinu, i da ne nebrajamo dalje, uglavnom shvatili ste, malo kome uspije razdvojiti obitelj od posla.

No, HDZ-ovu zastupniku u Europskom parlamentu to itekako uspjeva. Plenković je inače dobro poznat javnosti, a o njemu se rijetko kada pišu negativne stvari. Građanima je poznat kao  visokoobrazovani kadar, magistar prava, koji govori pet jezika, na glasu je kao vrlo pozitivan političar s vrlo izraženim komunikacijskim vještinama, a mnogi ga vide i kao budućeg šefa HDZ-a. No, kako je svoju karijeru uglavnom gradio izvan granica Hrvatske o njegovoj obitelji ne zna se gotovo ništa.

Tko je Ana Maslać Plenković i zašto se njihova obitelj krije od javnosti?

Nešto sitno ipak je uspjelo procuriti u javnost. Plenković, naime, ima jednu vrlo zanimljivu priču kojom se ne može pohvaliti bilo tko. On je jedan od rijetkih koji je uspio naći svoju ljubav u Saboru. Njegova supruga, Ana Maslać Plenković, je šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Dubrovčanka, Ana Maslać, također je diplomirana pravnica, za Plenkovića se udala još 2014. godine, a nedugo nakon toga Plenkovići su dobili i sina, Maria.

Facebook
Facebook

Pravnica Maslać Plenković i dalje je šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale, a odgovorna je za obavljanje stručnih poslova izrade nacrta odluka, pravilnika i drugih akata iz svog djelokruga. Njezina služba, u suradnji s drugim ustrojstvenim jedinicama obavlja poslove planiranja, upravljanja i razvoja ljudskih potencijala. Sudjeluje u pripremi odgovora na tužbe u sporovima. Obavlja stručne, upravne i administrativne poslove iz djelokruga radno-pravnih poslova za zastupnike u Saboru i državne službenike i namještenike u Stručnoj službi Sabora. Prati statusna stanja dužnosnika, državnih službenika i namještenika te vodi osobne očevidnike državnih službenika i namještenika Stručne službe. Sudjeluje u izradi, donošenju i provedbi programa razvoja upravljanja i stručnog usavršavanja.

Logično se nameće pitanje zašto se Plenkovići toliko skrivaju od javnosti? Odgovor je jednostavan. Oni su jedna normalna, mirna i pristojna obitelj koja jednostavno nema potreba naslikavati se po špicama i inim događajima koje naši političari vole posjećivati. Za njih se ne vežu nikakvi skandali, niti ih prati neki dobar ili loš glas, oni jednostavno znaju razdvojiti obitelj od posla i svoj privatni život dobro odvojiti od javnog. Ovo je zapravo vrlo dobar primjer svim političarima koji se katkada bune jer javnost o njima zna baš sve. Pouka je jasna, ugledajte se na Plenkoviće i nećete imati glavobolja.

>>> NEĆETE VJEROVATI GDJE JE ANDREJ PLENKOVIĆ: Objavio fotku u vrlo zanimljivom društvu (FOTO)

>>> ZBOG NJE KARAMARKU NITKO NE SMIJE PRIĆI: Evo tko je tajnovita brineta o kojoj mediji šute (FOTO)

>>> BEZ NJE BI MNOGI BILI IZGUBLJENI: Zgodna novinarka čuva tajne moćnih političara (FOTO)


Komentari