T-Com ponovno na meti ljutitih korisnika: ‘Oprostio bih vam sve, ali neću po***iti ovu priču! Sram vas bilo, lopovi!’

FOTO: t.ht.hr

Objava nezadovoljnog i ljutitog korisnika na službenoj Facebook stranici Hrvatskog Telekoma za sobom je povukla “val” komentara, kritika, žalbi.

S dioničkim društvima i operaterima građani “muku muče” čekajući Božju milost više nego njihovu pomoć, a ovog su se puta ponovno obrušili na T-Com, hrvatsku poslovnu jedinicu Hrvatskog Telekoma.

“HT, kao i ostali operatori, ali i mnoge druge kompanije koje se bave uslužnim djelatnostima, koristi društvene mreže kao jedan od kanala komunikacije sa svojim korisnicima.Svakom korisniku pristupamo individualno i trudimo se u najkraćem mogućem roku odgovoriti na sve zahtjeve korisnika“, stoji u odgovoru Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma.

Tako operateri Hrvatskog Telekoma komuniciraju s građanima cijelo vrijeme i telefonski i putem komentara i poruka u inboxu, te im se ispričavaju zbog situacije pokušavajući im pritom ponuditi rješenje. Ističu da konstantno rade na poboljšanju usluge.

Međutim, na njihovoj službenoj Facebook stranici često možemo naći ljutite objave ogorčenih korisnika. Tako su objavu korisnika Siniše mnogi iskoristili kako bi kudili i hvalili T-Com, ali i upute na probleme koji se, izgleda, ne rješavaju već mjesecima:

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Malo sam zbunjen… ili sam ovca?! Znači… priča ide ovako… imao sam 2 GB interneta u tarifi, potrosio sam ih oko 20. u mjesecu. Promijenio sam (sav sretan) paket i dobio 4 GB interneta u tarifi, potrosio oko 20. u mjesecu… i onda dolazi spektakularna informacija – dobio sam 8 GB unutar tarife! Heeej! 8 GB! Pa to je ravno sreći da sam dobio Eurojackpot! I onda jučer stiže poruka da sam iskoristio 6,4 od 8 GB. I danas, 24 sata nakon stiže poruka: Iskoristili ste svih 8 GB Internet prometa u tarifi. Unutar 24 sata sam potrošio nešto što sam prije imao za mjesec?!?!?! Oprostio bih vam sve… ali NEĆU po****iti priču da sam unutar 24 sata potrošio toliki promet na mjestima gdje imam Wi-Fi. SRAM VAS BILO LOPOVI!” kazao je nezadovoljni korisnik Siniša.[/box]

Siniša

Sa sličnim problemom u komentarima su se javili i ostali ogorčeni korisnici koji, kako kažu, dobivaju račune s vrtoglavim iznosima i uz to, sudeći prema računama i potrošnji, masovno troše dobivene megabajte, iako to ne shvaćaju kako do toga dolazi.

Situaciju poput ove prije nekoliko godina doživio je i Marko, koji je tada, kaže, raskinuo sve ugovore s njima, no opet se dao nagovoriti na ugovor zbog popusta.

Užas od usluge, muljaju i petljaju konstantno, samo kako bi još više pokrali ljude“, kazao je Marko.

U sličnim se problemima našla i Daria kojoj je, kaže, potrošnja interneta odjednom skočila na 7.5 GB mjesečno, što je, kaže, nemoguće jer gotovo da ne koristi internet.

Tri mjeseca sam se konstantno žalila (čekanje u poslovnici je znalo trajati vječno), oni su svaki put tvrdili da ne mogu ništa i da to nije do njih nego do mog mobitela“, objasnila je Daria i istaknula da se tada prebacila na drugu mrežu s istim mobitelom, a sada na raspolaganju, kaže, ima 3 GB koja ni ne stigne potrošiti. Uz to su joj iz T-Coma “zabunom” poslali, kako su joj kazali, račun za idući mjesec.

Mnogi korisnici najavili su raskid ugovora i “zbogom” T-Comu.

Poslali smo upit Hrvatskom Telekom, no do zaključenja članka nismo dobili odgovor.

>>> Bijesni korisnici: Epsko pismo T-Comu postalo viralni hit: ‘Sram vas bilo! Čekamo istek ugovora i odlazimo’


Komentari