SVI PRIČAJU O MILANOVIĆEVOM GOSTOVANJU KOD STANKOVIĆA: Društvene mreže gore, evo na čijoj je strani javnost!

Facebook: Nedjeljom u dva

Jučerašnje gostovanje bivšeg premijera Zorana Milanovića u emisiji Nedjeljom u 2 pamtit će se još dugo. 

Zoran Milanović gostovao je jučer u emisiji Nedjeljom u dva. Njegov će se nastup pamtiti po mnogim kontroverznim izjavama, ali i po još nečemu. Naime, mnogi su primijetili kako je Aleksandar Stanković u jučerašnjoj emisiji bio prema svom sugovorniku i više nego grub.

Tako je Stankovićev stav pokrenuo lavinu reakcija na društvenim mrežama i to na službenim Facebook stranicama Vlade Republike Hrvatske, a ovo su samo neke od njih:

“Gospodine Stankoviću, vrlo bezobrazno ponašanje u emisiju na javnoj televiziji. Ovakvim načinom ne pokazujete odlike dobrog novinara; upadate u riječ, ne dozvoljavate sugovorniku da dovrši i toliko ste arogantni u tome da isprovocirate gosp. Milanovića da vas je ružno slušati. A i uostalom, Komadina nije Komadina nego ZA VAS Gospodin Komadina. Pročitajte bonton nakon emisije ODMAH!” , komentar je jednog djela građana.

Premijer Milanović gostovat će sutra u emisiji "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića. Razgovor pratite od 14 sati na Prvom programu Moj HRT.

Posted by Vlada Republike Hrvatske on Samstag, 16. Januar 2016

S druge strane, dio javnosti podržao je Stankovićeve napade na Milanovića dok su drugi u pitanje doveli voditeljevu stručnost i profesionalnost.

“Gospodin Stanković ozbiljno stavlja svoju profesiju na razmatranje. Novinar mora biti objektivan a ne pristran. Pogledajte par emisija sa njemu simpatičnim gostima i uvidjeti ćete odmah razliku. To nije profesionalno i dostojno imenica poput novinar/voditelj. Mislim da HRT treba uložiti novac i vrijeme u edukacije gospodina jer ovo je sve samo nije kvalitetan dijalog između voditelja i gosta.”

>>>NAJOPAKIJI MILANOVIĆEV NAPAD NA HDZ: ‘To je kriminalna, špijunska i proustaška organizacija!’

 


Komentari