SVEĆENIK KOJI JE OŽENIO SALOPEKOVE, NA NAŠ POZIV OSTAO JE ŠOKIRAN! ‘Svaki dan smo molili za njega…’

”Molit ću se i dalje, vjerujem u vječni život”, rekao je Andrija Križanović, župnik crkve Sv. Martina u kojoj je bračni par Salopek razmijenio bračne zavjete.

”Ne znam za tu informaciju, dakle ipak se dogodio najgori scenarij…”, kazao nam je u telefonskom razgovoru župnik Križanović pred kojim je bračni par Salopek obećao jedan drugome vjernost i ljubav do zadnjega dana…

”Teško je sada. Ja sam svećenik i uvijek moram biti spreman utješiti obitelj, njegova supruga Nataša je inače naša župljanka i svaki dan je u 7 i 30 bila misa s nakanom… Mi smo se molili i imali vjere i nade”, rekao je vidno potresen i šokiran župnik koji dodaje kako će za Salopeka moliti i dalje. Drhtavim glasom župnik se prisjetio putovanja ministrice Pusić i Salopekove supruge u Egipat: ”Tada je njegov sinčić stalno ispitivao gdje mu je majka…”

>>> APEL MEDIJIMA! NE OBJAVLJUJTE FOTOGRAFIJE UBOJSTVA TOMISLAVA SALOPEKA

”Mislio sam da će se smilovati nakon što su odgodili rok za ubojstvo i kada je naš državni vrh poduzeo sve moguće mjere… Nažalost, evo što se dogodilo”, kazao je i zaključuje: ”Vjerujem u vječni život!”

>>> IZGUBILI SMO TOMISLAVA! EVO KAKO SE HRVATSKA OPRAŠTA OD SALOPEKA: ‘Suze idu same, srce je puno boli…’

Tomislav Salopek rođen je 2. lipnja 1984. godine, a završio je Srednju geodetsku tehničku školu. Po struci je bio geodetski tehničar, a  godinama je radio za geofizičke tvrtke u Hrvatskoj i u  inozemstvu pa je dosada, osim Egipta, prošao i Irak, Siriju, Tunis i druge zemlje.

Oženio se Natošom prije osam godina, a njihovo poznanstvo preraslo je u prijateljstvo, a potom i u ljubav iz koje je došlo i dvoje dječice, sedmogodišnja curica i dvogodišnji dječačić.


Komentari