SVE VEĆE TENZIJE IZMEĐU HDZ-A I SDP-a: ‘Šef partije širi govor mržnje i prezira’

Facebook / Patrik Macek/PIXSELL

Glasnogovornik HDZ-a oštro po Zoranu Milanoviću.

Ivan Jabuka u ime HDZ-a osvrnuo se na Milanovićeve istupe i uputio zamolbu medijima :

“redsjednik SDP-a Zoran Milanović jučer je opet grubim i vulgarnim riječima napao HDZ, te vrijeđao Predsjednicu Republike i visoke dužnosnike Vlade, odnosno HDZ-a. Njega su iz prvih redova dvorane u kojoj je održan partijski skup, zdušno bodrili neki bivši ministri, što ih čini suodgovornima za širenje govora mržnje i iskazivanje prezira prema institucijama države.

Nije novost to što šef partije u nedostatku vlastite političke vizije ili programa vrijeđa političke oponente i ustrajava na incidentnim situacijama. Tako je četiri godine vodio državu ostavivši iza sebe potpuno devastirano gospodarstvo, nikad veću stopu zaduženja države, ideologizirane kulturne institucije i uništenu socijalnu strukturu društva. Tolerancija i dijalog su pojmovi koji su njemu sasvim nepoznati.

Šef SDP-a se ponaša krajnje neodgovorno šireći govor mržnje radi ostvarivanja osobnih političkih interesa. Na ovakve napade nećemo uzvraćati već apeliramo na medije da ne budu kanal za transmisiju i širenje govora mržnje.”


Komentari