SVE NEZADOVOLJNIJI BIRAČI MOST-a PORUČUJU: ‘Dokazujete svoju nerealnost i da niste spremni na odgovornost’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Ne žele samo političke stranke manipulirati s neodlučnim MOST-om.

Na adresu MOST-a nezavisnih lista pristižu i brojna pisma građana koji mole ovu opciju da se opredjeli za jednu od opcija. Tako je i ovaj “prevareni birač” poslao jedno.

“Poštovani MOSTe,

Vidim da objavljujete pisma svojih birača pa se nadam da ćete biti dosljedni i objaviti ovo moje.

Glasovao sam za vas, ali jako ste me razočarali. Svojim inzistiranjem na tropartitnom vladom stručnjaka dokazujete svoju nerealnost i da niste spremni na odgovornost.

Za mene je izbor vrlo lak. S jedne strane je grupa ljudi, vama mozda antipaticna, koja je donijela gospodarski oporavak, a sa svojim mjerama meni su omogucili ugovor o radu (iako imam tek 27 godina) i prava mojem partneru (životno partnerstvo).

S druge strane stoji grupa ljudi koji su uništili Hrvatsku. Ksenofobični, homofobični, proustaški špijuni koji su uz bok sjedili Sanaderu i ekipi koju danas brani, a mjesto im je u Remetincu.

Meni je izbor jasan, a vama Čini se da nije. Ako ste i vi dio tih desniČara onda tako kaŽite da znam da sam prevaren i da viŠe ne glasujem za vas. Nemojte nas mazati i traziti razlog za ne podrŽati SDP pod izlikom reformi kada oČito svoj izbor ne donosite racionalno veĆ na temelju svjetonazora!

Vas prevareni birač”, stoji u pismu.


Komentari