ŠTO SE DOGODILO VLADIMIRU ŠEKSU? Bivši šef Sabora zabrinuo svojim izgledom (FOTO)

što se dogodilo šeksu
Ivica Galovic/PIXSELL

U Okučanima je obilježena 21. obljetnica vojno-redarstvene operacije Bljesak.

Državni vrh na čelu s predsjednikom Vlade, Tihomirom Oreškovićem, položilo je vijence u čast poginulim braniteljima kod Središnjeg križa u Okučanima. Uz premijera, našao se i ministar branitelja Tomo Medved te predsjednik Hrvatskog Sabora, Željko Reiner.

Između ostalih, pojavio se i bivši HDZ-ovac Drago Prgomet, ali i bivši šef Sabora, Vladimir Šeks. Kako unatoč razilaženju HDZ-a i Drage Prgometa ovaj dvojac njeguje dobar odnos, dokazuju i ove fotografije. Međutim, nemoguće je ne primijetiti kako je Šeks na istima izrazito crven u licu, što nije moglo proći nezapaženo.

01.05.2016., Okucani - Obiljezavanje 21. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak. Drago Prgomet, Vladimir Seks. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Ivica Galovic/PIXSELL

S obzirom da se u javnosti ne govori o eventualnim Šeksovim zdravstvenim problemima, crvenilo u licu između ostalog, može biti znak povećanog stresa, problema s krvnim tlakom, ali i proljetnih alergija.  Kako kažu stručnjaci, sudjelovanje u opuštajućim aktivnostima može itekako pomoći.

Podsjetimo, povodom 21. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak, komemoracija poginulim braniteljima počela je u nedjelju prijepodne, u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera , premijera Tihomira Oreškovića i drugih dužnosnika.

Komemoracijom i polaganjem vijenaca u Spomen-parka hrvatskih vitezova u Okučanima državni dužnosnici, obitelji poginulih hrvatskih branitelja i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata odali su počast braniteljima poginulima u oslobađanju zapadne Slavonije u vojno-redarstvenoj operaciji “Bljesak”.

Pročitana su i imena 42 poginula branitelja, a nad nebom iznad Okučana preletjela su tri borbena zrakoplova. Molitvu za poginule branitelje predvodio je vojni ordinarij Jure Bogdan.

>>> JEL MOGUĆE DA JE OBUKLA OVO? Janica na svom prvom političkom zadatku ostavila bez daha (FOTO)


Komentari