STANKOVIĆ I ŠUSTAR HIT NA FEJSU: Novim i starim frizurama izazivaju salve smijeha (FOTO)

Facebook

Dvije trenutno najpopularnije frizure u Hrvatskoj napokon su dobile usporedbu.

I dok se “ozbiljniji” svijet brine o tome što je Šustar govorio u svom gostovanju u emisiji Nedjeljom u 2, na društvenim mrežama vlada puno komičnija situacija. Naime, kako se već neko vrijeme raspravlja o novoj, takozvanoj “staračkoj” frizuri, Aleksandra Stankovića koji je iz samo njemu poznatih razloga odlučio promijeniti imidž, a o razbrarušenoj frizuri novog ministra znanosti i obrazovanja govori se otkako je se po prvi puta pojavio u javnosti, samo je bilo pitanje vremena kada će društvene mreže spojiti dvije trenutno najpopularnije frizure u Hrvatskoj.

To se sada i dogodilo i to nećete vjerovati gdje. Upravo na službenim stranicama emisije Nedjeljom u 2 osvanula je komična usporedba između novinara i ministra, a da stvar bude još smješnija od nekuda su iskopali i Stankovićevu fotografiju iz mladosti u kojoj je novinar nosio nekada popularnu “fudbalerku”. Usporedbu su nazvali “Evolucijom” aludirajući na to kako je Stanković od čupavog prešao na kratku, a Šustar od kratke na čupavu frizuru.

Evolucija! :-)

Posted by Nedjeljom u 2 on Freitag, 26. Februar 2016

Dvojac je dobro prihvatio šalu pa mišljenja o novim frizurama dijelili i u samoj emisiji. Stanković je gostovanje otvorio baš pitanjem o frizuri, to jest, privlači li ona previše pažnje na sebe i tako pomaže da se ignorira ono o čemu se priča. Šustar je ponudio zanimljiv odgovor rekavši da njemu kosa daje slobodu jer mu služi za izbacivanje negativne energije i daje dobru protutežu ovako ozbiljnom poslu kojim se trenutno bavi. No, sama činjenica da se nakon emisije više priča o dvjema frizurama nego o onome što je Šustar rekao malo baca sjenu na tu njegovu teoriju.

Posted by Nedjeljom u 2 on Sonntag, 28. Februar 2016

Stanković i Šustar o frizuri

O puštanju kose

Posted by Nedjeljom u 2 on Sonntag, 28. Februar 2016

>>> STANKOVIĆEVA FRIZURA HIT NA FEJSU: Pogledajte kakav su urnebes napravili od njega (FOTO)


Komentari