SPEKTAKULARNO VJENČANJE NA ČIOVU: Slavit će se tri dana, a na svadbi pjeva Rihanna?

Facebook

Sudeći po svemu, izraelska svadba trebala bi biti pravi spektakl.

Rihanna na Čiovu, ma je li moguće – zapitali smo se kad je do nas došla glasina o dolasku svjetske mega-zvijezde u ove krajeve” , piše Slobodna Dalmacija.

Na portalu Slobodne napisali su i kako su zamišljali Rihannu kako izlazi iz privatnog aviona na Resniku, sjeda u luksuzni automobil i zapinje u kilometarskoj gužvi na trogirskom mostu. Cijela im je stvar zvučala toliko nevjerojatno, no s druge strane i Robbie Williams je prije neki dan “potegao” do Češke gdje je, za samo sat vremena pjevušenja na svadbi, unovčio dva milijuna dolara, pa zašto ne bi i popularna pjevačica s Barbadosa. Uostalom, jedan Bono Vox ovdje ljetuje i troši svoje novce, a nitko ga još ne zove da pjeva na vjenčanjima.

U hotelu “Brown Beach House” koji je otvoren ovog ljeta u preuređenoj zgradi “Duhanke” koncem srpnja odsjeo je bivši britanski premijer Tony Blair. Koliko su u hotelu diskretni pokazuje i činjenica da ni lokalne vlasti nisu znale da Blair dolazi. Isto tako se sve do petka nije znalo da će u hotelu bogati izraelski par organizirati trodnevno vjenčanje kakvo mještani Čiova još nisu imali prilike vidjeti.

Detaljnije o vjenčanju i mladencima možete pročitati na portalu Slobodna Dalmacija. 


Komentari