(FOTO) Smještaj jednog sezonca na Jadranu šokirao Hrvatsku

Facebook

Na Facebook stranici Konobarski život oobjavljene su fotke koje navodno prikazuju smještaj jednog sezonca na Jadranu. Budući da je riječ o doista katastrofalnim uvjetima, fotke su vrlo brzo počele kružiti po društvenim mrežama te su izazvale lavinu reakcija.

“Da sam bar imao prozor kao ovaj kolega lakše bi mi bilo. Mi smo spavali u konobi jednoj koja nije imala prozora totalni mrak uvijek!!U kutu sobe bunar ili sterna kako su je zvali,pa se čuje katkad noću kako kaplje voda. I još mnogo toga se preživjelo,gladni uglavnom,paprikaš se jeo od onih ostataka kad se meso obradjuje itd.”

Gepostet von Konobarski život am Mittwoch, 13. Juni 2018

“Ovo je još i super gdje su mene smjestili u Umagu.Ima to već dosta godina,ali mislim da je i dalje tako.Tko će se još trošiti na smještaj sezonaca?!”, samo su neki od komentara, dok su neki od korisnika potvrdili da su i sami boravili u smještaju s šokantnih fotografija.

“Haha,i ja sam imao priliku boraviti u ovom hotelu s 5 zvjezdica. Srića da je ekipa bila odlična pa smo nekako to sve skupa prožvakali.. Pozdrav tim hrabrim momcima..”, napisao je jedan korisnik.

Gepostet von Konobarski život am Mittwoch, 13. Juni 2018

No, bilo je i reakcija koje demantiraju tezu da su ovakvi prizori svakodnevnica sezonaca.

“Ne mogu ne napisati,da prvu sezonu u Ritam bar- Ugljan. Bilo nas je sedmero smješteno u kući, novo renoviranoj od poda do stropa ,s  kupatila i kristalnim čašama u vitrinama”, jedan je od takvih komentara.

Komentari