SINIŠA KOVAČIĆ OSTAVIO ZANIMLJIVU PORUKU: Otkrio zašto nikada nije otišao s HRT-a (FOTO)

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Siniša Kovačić ostavio je dirljivu poruku na Facebooku.

Predloženi novi v. d. ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić rođen je u Koprivnici 15. travnja 1977.

Diplomirao je na Hrvatskim studijima, a karijeru je započeo 1996. na HRT-u kao honorarac. U stalni radni odnos primljen je 2003., a 2008. postao urednik deska HTV-a te urednik središnjeg Dnevnika. S Dijanom Čuljak i Mislavom Togonalom potom pokreće nekad vrlo gledani Dnevnik 3, koji vodi i uređuje do kolovoza 2012. godine.

Kovačić je ujedno i predsjednik Udruge Hrvatski novinari i publicisti, a kao predavač na Prvoj visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays, čiji je dekan Damir Jugo, jedan od savjetnika Tomislava Karamarka u Vladi

Usponi i padovi, kako sam kaže, obilježili su njegovu karijeru na HRT-u, a iako je imao mogućnost odlaska u druge televizijske kuće, otkrio je zašto to nikada nije učinio.

”…bilo je raznih mogućnosti odlaska s HRT-a u druge medije, bilo je teških trenutaka, ali ipak – jedan je HRT.”, napisao je Kovačić na svome Facebook profilu.

Capture

Podsjetimo, Nadzorni odbor Hrvatske radiotelevizije raspisao je natječaj za glavnog ravnatelja HRT-a kojega na mandat od pet godina imenuje Hrvatski sabor, a natječaj je objavljen u Narodnim novinama. Bivšeg glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana, Sabor je razriješio početkom ožujka, a za v.d. ravnatelja imenovao Sinišu Kovačića, novinara i urednika na HRT-u. Radmanovo razrješenje jednoglasno je pokrenuo Nadzorni odbor HRT-a stavljajući mu na teret da HRT nije vodio odvojeno knjigovodstvo, odnosno razdvojio prihode na javne i komercijalne.

>>> NI ZA OVU VODITELJICU NEMA VIŠE MJESTA NA HRT-u? ‘Valja znati kad je zabavi kraj’

>>> JE LI VAM NEDOSTAJALA? Ova bivša HRT-ova voditeljica vraća se na male ekrane

>>> OVA HRT-ova EMISIJA DOŽIVJET ĆE VELIKU PROMJENU: Vraća se poznata špica i još poznatiji voditelj (VIDEO)


Komentari