SINČIĆ IPAK MALO PRETJERAO: Vladajućima poslao najopasniju poruku do sada, slijede li posljedice? (FOTO)

Facebook

Naspram njihove objave sve ostale kritike čine se benignima.

Ne stišava  se bura oko smjene, sada već bivšeg ministra Mije Crnoje. Nižu se već satima oštre poruke na društvenim mrežama na konto nove Vlade, a do sada su najžešće komentare davali SDP-ovci, predvođeni najglasnijim, bivšim ministrom poduzetništva i obrta, Gordanom Marasom koji burno reagira na gotovo svaki potez vladajućih. Naravno, elokventnoj garnituri treba pridodati i bivšu premijerku Jadranku Kosor koja katkada zna biti toliko direktna ili bolje rečeno neugodna da to graniči s pristojnošću.

No, jedna se, odnedavno politički vrlo aktivna, osoba ili bolje rečeno stranka, svojim objavama na društvenim mrežama ističe najviše. Riječ je o stranci Živi zid, bivšeg kandidata za predsjednika, a sada saborskog zastupnika, Ivana Sinčića. Osim što voli da ga se privodi barem dva, tri puta mjesečno, Sinčić je u svoju stranku uveo politiku oštrog kritiziranja gotovo svih političkih opcija koje poznajemo. Udarao je po SDP-u kad su bili na vlasti, a sada isto čini i s HDZ-om i Mostom.

Već smo pomalo i navikli na žustre objave Živog zida na Facebooku, ali u svojoj posljednjoj objavi možda su ipak malo pretjerali. Kao što smo već kazali, trenutno je aktualno kritiziranje odluka vezanih za Miju Crnoju, pa tako ni Živi zid nije propustio dati svoj obol na ovu temu. Naravno, naspram njihove objave ove ostale se čine gotovo benignima. Živi zid se žestoko obrušio na Crnoju nazvavši ga “prevarantom, lopovom i kriminalcem”, a potom su pozvali cijelu Vladu da podnese ostavku.

Objavu Živog zida prenosimo u cijelosti

“Ako vi kradete onda ste lopov, a ako HDZ-ovac krade, on je domoljub i branitelj, a optužbe protiv njega su najobičniji politički progon.

TREBA REĆI JASNO I GLASNO, CRNOJA NIJE NIKAKAV DOMOLJUB, A OVO NIJE NIKAKAV POLITIČKI PROGON. CRNOJA JE NAJOBIČNIJI PREVARANT, LOPOV I KRIMINALAC, SRAMOTA ZA SVE POŠTENE BRANITELJE I HRVATSKE GRAĐANE. CRNOJI JE MJESTO U ZATVORU, A ŠTETU KOJU JE NANIO PRORAČUNU MORA NADOKNADITI ZAJEDNO SA KAMATAMA.

Sada je svima jasno da je pravi premijer Hrvatske Karamarko, a Orešković i ostali su njegova potrčkala. Cijela Vlada bi trebala podnjeti ostavku jer od kriminalaca su gori jedino oni koji ih podržavaju”.

ŽIVI ZID

>>> NEKOLIKO DANA JE ŠUTJELA, A ONDA URAGAN: Kosor izribala Oreškovića kao nikada do sad (FOTO)

>>> KOSOR RASPALILA PO MINISTRU BRANITELJA: Jesmo li dobili najopakiju poruku do sada? (FOTO)

>>> OREŠKOVIĆ PONOVO UHVAĆEN NEPRIPREMLJEN! Šef Vlade iz ovoga će se teško izvući (FOTO)


Komentari