ŠEŠELJ DOBIO PUTOVNICU I STIŽE U ZAGREB! ‘Neka me Kolinda čeka, eto mene popit ću kafu na Trgu bana Jelačića’

FOTO: KURUR.RS

Vojislav Šešelj dobio je putovnicu i sprema se doći u Zagreb!

Četnički vojvoda i vođa srpskih radikala, Vojislav Šešelj dobio je važeću putovnicu koju mu je izdala policijska uprava u Zemunu, a potom je za Kurir potvrdio kako će prvo otići u Zagreb kako bi posjetio predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

“Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog posljednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje putovnice. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića. Na kraju krajeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku”, rekao je lider radikala u izjavi za Kurir.

FOTO: KURUR.RS
FOTO: KURUR.RS

“Popit ću kavu u Gradskoj kavani na Trgu bana Jelačića”

Šešelj je 4. travnja predao zahtjev za izdavanje putovnice, a još tada je najavio kako mu je prva destinacija Zagreb. Premda ima zabranu ulaska u Hrvatsku, Šešelj je i dalje odlučan u namjeri da posjeti Zagreb, a kazao je i kako ga ništa neće spriječiti da dođe.

“Odlučio sam da idem. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati posle 20 godina”, rekao je Šešelj i napomenuo kako je će prvo popiti kavu na glavnom zagrebačkom trgu.

“Cijelu autobus novinara će biti, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom maršrutom. Ne mogu otkriti kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg bana Jelačića da malo sjedim u gradskoj kavani, da obiđem one dvije knjižare u samom centru i taj službeni dio je završen, a onda idem da se predam zagrljaju svojoj dragoj Kolindi”, rekao je Šešelj u jednoj od ranijih izjava.

>>> HRVATSKA U NEVJERICI, OGLASILI SE I POLITIČARI: ‘Presuda je neprihvatljiva, očekujem da ju Žalbeno vijeće izmijeni’ (FOTO)


Komentari