SASTANAK OREŠKOVIĆA I NOVIH MINISTARA: Evo zašto SDP-ovci ne mogu sakriti ljutnju (FOTO)

Goran Jakus/PIXSELL

U tijeku je sastanak novog premijera i ministara.

Novi hrvatski premijer Tihomir Orešković u deset sati u Banskim dvorima započeo je sastanak sa svojim ministrima. Naime, Orešković je u zgradu vlade došao već u 9,15 sati pri čemu je pozdravio novinare i na njihovo pitanje kakav je plan za danas odgovorio vidimo se za par sati.

Podsjetimo, glavnim ciljem svoje Vlade Orešković je označio poboljšanje gospodarskih i društvenih prilika u državi i podizanje životnog standarda građana.

Tijekom dana, bivši predsjednik Vlade Zoran Milanović objavio je kako je njegova vlada bila narodna vlada, a za budućnost je najavio jaki SDP za još jaču Hrvatsku.  Novom premijeru je naposlijetku ipak poželio sreću u obavljanju posla.

”Novom predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Tihomiru Oreškoviću, želim sve najbolje. Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011.”, zaključio je.

>>> OGLASIO SE ZORAN MILANOVIĆ: Na Facebooku ostavio dvije vrlo zanimljive poruke (FOTO)

Cijelu priču bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić nazvao je farsom, piše dnevno.hr.

”Završila farsa. Karamarko rekao da će dobit 90 glasova, toga smo se naslusali. Ćuprijaneri pokazali pravo lice i uz glasove pritvorenika prošla Vlada. Ali poštovat treba izbor, sad neka rade po programu koji naravno nemaju i provode reforme koje se, naravno, neće dogoditi…”, napisao je Ostojić na Facebooku.

Capture


Komentari