MARIA REINER PRVI PUT U JAVNOSTI: Evo kako je komentirala to što je preko noći postala zvijezda! (FOTO)

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Maria Reiner inače je maturantica Opće privatne gimnazije. 

Devetnaestogodišnja kćer predsjednika Sabora, Marija Reiner, za Dnevnik.hr oprezno je odgovorila na nekoliko pitanja. Riječ je, zapravo, o njenom prvom intervjuu. U kojemu nije otkrila baš previše, osim da je naučila biti oprezna zbog ljudi, koji u komentarima na društvenim mrežama, znaju biti dosta okrutni.

Twitter
Twitter

Na pitanje kako se nosi s činjenicom da je preko noći postala zanimljiva javnosti, Marija je odgovorila da joj nije uvijek baš lako. “Osobito na društvenim mrežama ima onih koji rabeći anonimnost nerijetko vrijeđaju i govore ružne stvari o osobama koje uopće ne poznaju. Srećom ipak je većina onih dobronamjernih”, dodala je ova devetnaestogodišnja maturantica.

Ipak, na pitanje o tome hoće li moći podnijeti eventualne kritike na svoga oca, koje su moguće zbog funkcije koju obavlja, Marija je dala najbolji mogući odgovor.

“Vjerujem da hoću jer ga volim i uvijek ga podržavam,” napisala je. 

Isto tako, novinarima portala Dnevnik.hr napisala je kako je ove godine na skijanju bila s obitelji, ali da su u istom mjestu bili mnogi njeni prijatelji s kojima se također družila. Ističe da bi voljela, jednom kada maturira, studirati business i management i time se kasnije baviti. 

>>>MARIA REINER POKORILA DRUŠTVENE MREŽE: Ovo su fotke kćeri šefa Sabora o kojima će se tek pričati (FOTO)


Komentari