PRESTIŽNO PRIZNANJE ZA OVAJ HRVATSKI PROIZVOD: Provjerite zašto je ABC sir oduševio cijeli svijet

Facebook

Domaća kvaliteta oduševila stručnjake iz cijelog svijeta.

U konkurenciji od čak 2595 uzoraka iz 23 zemlje, ABC svježi krem sir oduševio stručnjake iz cijelog svijeta.

ABC svježi krem sir svrstao se u sam vrh globalne konkurencije sirnih namaza na najvećem svjetskom ocjenjivanju sira, World Championship Cheese Contest, održanom u Sjedinjenim Američkim Državama. U konkurenciji svih najvećih svjetskih proizvođača koji su poslali čak 2595 uzoraka iz 23 zemlje, ABC sir s vlascem osvojio je visoko treće mjesto s 99,55 od mogućih 100 bodova.

World Championship Cheese Contest u Wisconsinu se održava već 31 godinu, a u ocjenjivanju sudjeluju stručnjaci i cijenjene tvrtke iz cijelog svijeta. Visok plasman poslanih uzoraka ABC sira u konkurenciji sirnih namaza i sirnih namaza s okusom stoga nije uspjeh samo Belja, nego i cijele hrvatske mljekarske industrije.

1239631_677112392298853_654865310_n

Izvozi se u 20 zemalja

„Abc sir jedan je od najvažnijih proizvoda Belja čija je proizvodnja bazirana na domaćem mlijeku s farmi Belja na kojima smo prošle godine proizveli 35 milijuna litara mlijeka. Ove godine planiramo povećanje proizvodnje ABC sira od 16% i imamo vrlo ambiciozne izvozne planove koji uključuju otvaranje nekoliko novih izvoznih tržišta. Trenutno ABC sir izvozimo u 20 zemalja svijeta na četiri kontinenta, a izvrsni rezultati s najvećeg svjetskog ocjenjivanja daju nam novi poticaj i uvjerenje da možemo naći nove kupce širom svijeta. “ rekao je direktor Belja, Davor Bošnjaković.
„ABC svježi krem sir proizvodimo samo od mlijeka, vrhnja i malo morske soli. Vrlo jednostavna receptura, a vrhunski proizvod jer imamo vlastito mlijeko. Posvećeni smo kontinuiranoj kvaliteti i zadovoljstvu naših kupaca pa nam visoke ocjene koje je naš ABC sir zaradio u Americi potvrđuju da i u najoštrijoj svjetskoj konkurenciji iznimno dobro kotiramo. „ istaknula je voditeljica razvoja i kontrole kvalitete proizvoda Tvornice mliječnih proizvoda Belja, Darija Kostelić-Kuhar.
ABC sir dobitnik je niza priznanja u Hrvatskoj i državama Adria regije, u kojima je uvjerljivo najsnažniji brend sirnih namaza. U posljednjih nekoliko mjeseci u Hrvatskoj je treći put uzastopno osvojio prvo mjesto u Best Buy Award istraživanju u kategoriji sirnih namaza, a u Sloveniji je pobijedio na četvrtom po redu godišnjem izboru za Produkt leta. ABC sir nositelj je i tri zlatne zvjezdice uz oznaku Superior Taste Award koju dodjeljuju kuhari i sommelieri iz najboljih svjetskih restorana.
Otkad se pojavio na tržištu prije 35 godina, ABC svježi krem sir zadržao je svoju izvornu recepturu. Proizvodi se od samo tri prirodna sastojka – mlijeka, vrhnja i malo morske soli – bez umjetnih dodataka i konzervansa. Mlijeko dolazi izravno s farmi Belja, što potrošačima jamči ujednačeno visoku kvalitetu.


Komentari