Predsjedniku Hrvatskog sabora upućene prijetnje smrću, sve prijavio policiji

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Kako doznaje N1, predsjednik Sabora Gordan Jandroković prijavio je policiji prijetnje smrću za koje vjeruje da su izravna posljedica uvreda koje je na njegov račun iznio predsjednik SDP-a, Davor Bernardić.

“Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja “, rekao je tada čelnik oporbe Davor Bernardić.

“Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju“, reagirao je predsjednik Hrvatskog sabora.

O spomenutom događaju izvijestili su brojni mediji, a čitatelji portala Index na tu vijest u komentarima su prijetili smrću Jandrokoviću zbog čega je on policiji prijavio prijetnje smrću.

 


Komentari