PREDSJEDNICA ODUŠEVILA NOVOGODIŠNJOM PORUKOM: Napravila je nešto što niti jedan političar nije (FOTO)

Facebook

Naši politički čestitari u svojim Urbi et orbi porukama uglavom veličaju sebe i svoje uspjehe te najavljuju ono što će “napraviti” u novoj godini, no, predsjednica je napravila iskorak.

Kako to obično biva svake godine naši dragi političari odašilju novogodišnje čestitke na sve strane, a sada su u trendu one na društvenim mrežama. Čestitarili su Karamarko, Milanović, Petrov, pa onda sve njihove stranke na svojim profilima, a sve te poruke nekako djeluju neiskreno i pomalo nalikuju jedna na drugu, kao da su pisane po šabloni. Naši politički čestitari u svojim Urbi et orbi porukama uglavom veličaju sebe i svoje uspjehe te najavljuju ono što će “napraviti” u novoj godini.

“Ulazimo u novu 2016. godinu prepuni očekivanja i želja za boljim i kvalitetnijim životom, za sretnijom nam domovinom. Pred nama je 366 dana velikih izazova, ali i velikih mogućnosti za dokazivanje toga što znamo i koliko možemo. Možda nećemo sve ciljeve ostvariti u idućih 366 dana, ali siguran sam da ćemo trasirati čvrst i siguran put za njihovo dostizanje. Ovaj narod dokazao je da može sve kad je jedinstven i kad ima jasan cilj pred sobom. Naš je cilj sretnija nam Hrvatska. Njega ćemo ostvariti svi mi zajedno”, poručio je svojim biračima Karamarko spominjući upravo ono o čemu smo krenuli pisati.

Slično je govorio i Milanović samo što se on nije poslužio samo društvenim mrežama već je svoju poruku odaslao preko medija, a uglavnom govori o svojim uspjesima.

Čak se i Božo Petrov koji je do sada uporno tvrdio kako neće biti nalik svojim prethodnicima, uklopio u monotono i hvalisavo čestitarenje. “Protekle godine napravili smo veliki posao. U ostvarenju tog cilja trebat će nam i dalje vaša potpora i pomoć. Vjerujemo da ćemo već u 2016. ostvariti dio reformskih ciljeva i napraviti prve korake u borbi protiv korupcije. Neće biti lako, no spremni smo za izazove. Želimo da nam se društvo zarazi optimizmom i odvažnosti prema promjenama na bolje”, poručio je Petrov na svom profilu uglavnom obećavajući što će sve napraviti u narednoj godini.

No, jedna osoba pokazala je kako je ovdje uistinu zbog svog naroda, a ne zbog svoje promocije i hvalisanja. Gospodo, iz raznih političkih opcija, pogledajte kako to radi majstorica. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je kratku, ali iskrenu poruku i upravo zbog toga pokupila je vjerovali ili ne, više od 56 tiusća “lajkova”.

“Sretna Nova godina! Svima želim obilje zdravlja, veselja, mira i puno uspjeha”, poručila je predsjednica. Ne znamo jeste li primijetili, ali u njenoj poruci nema “mi ćemo… napravili smo… napravit ćemo… iza nas je uspješna godina… ostvarit ćemo…” i ostalih šabloniranih floskula koje nikome više ne znače ništa. Njena poruka je kratka, ali barem znamo da je iskrena.

Sretna Nova godina! Svima zelim obilje zdravlja, veselja, mira i puno uspjeha!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Donnerstag, 31. Dezember 2015

>>> PREDSJEDNICA OPET ODUŠEVILA JAVNOST: Ovom gestom razgalila srca mnogih (FOTO)

>>> GRABAR KITAROVIĆ OPET ODUŠEVILA JAVNOST Predsjednici se trenutno divi cijeli svijet (FOTO)

>>> PREDSJEDNICA ZASJENILA I NOVOG MANDATARA: Evo zašto danas svi pričaju samo o njoj! (FOTO)


Komentari