PREDIVNA PREDBLAGDANSKA VIJEST: Otac i sin čija je priča ganula cijelu Hrvatsku imaju novi dom! (FOTO)

Dnevnik.hr

Deset mjeseci nakon što je njihova dirljiva priča objavljena u emisiji Provjereno na Novoj TV, otac i sin imaju novi krov nad glavom uz pomoć dobrih ljudi.

U kući Milana (15) i Matije Basarca (60) iz Komareva pored Siska ovih dana u tijeku su završni radovi. Priča ovog dvojca dirnula cijelu Hrvatsku, a ove će blagdane dočekati u novoj kući.

provjereno

Ovaj skromni mladić nije skrivao veselje, a još se nije navikao na činjenicu da će imati vlastitu, kompletno namještenu sobu. Sviđa mu se cijeli razmještaj i sve na novoj kući, dok je njegovom ocu najljepša ograda na balkonu s kojeg imaju pogled na trošni kućerak u kojem su dosad živjeli.

Skromni Milan kaže da će čuvati samo lijepe uspomene i da mu je i u kućici bez struje, vode i kupaonice bilo lijepo s ocem. Sada, s 15 godina, prvi put u životu ima svoju sobu, a nedostajat će mu, kaže, razgovori s ocem i svađe oko utakmica i programa na TV-u.

Zahvaljujući ekipi Provjerenog i dobrim ljudima ovaj prekrasni mladić čije smo suze gledali prije nepunih godinu dana sad ne skida osmijeh s lica…

milan

mm

Nama su krenule suze radosnice…


Komentari