SPISKAO VIŠE OD 6 TISUĆA KUNA: Račun s večere bivšeg premijera Milanovića razbijesnio javnost (FOTO)

zoran milanović večera račun
Dino Stanin/PIXSELL

Ako je suditi po računu, bivši premijer Zoran Milanović tog 2. listopada 2015. godine nije nakon večere ostao nimalo gladan.

Novinar i kolumnist Zvonimir Despot objavio je na svom Facebook profilu fotografiju računa koji je platio Zoran Milanović 2. listopada 2015. godine u Dubrovniku. Za vrijeme svog posjeta odsjeo je u Dubrovnik Palace Hotelu, a za večeru imao je zapravo rajsku gozbu. Od kozica, škampi, hobotnice, jastoga, škarpine, rižota do butelje vina, sve je to išlo na račun sobe bivšeg premijera Milanovića, dok je još, naravno, bio na fuknciji.

Zvonimir Despot koji je na svom profilu objavio spornu fotografiju, prvo se zahvalio svom “dubokom grlu” na ovakvoj fotografiji. Ono što ga zabrinjava, osim cifra od 6.500 tisuća kuna koju je za večeru platio naš premijer, je i pitanje tko je platio tu večeru.

“Na računu piše da je plaćen na teret Milanovićeve sobe. Je li to Milanović platio iz svog džepa, iz džepa poreznih obveznika ili je teretio SDP? Tko zna točan odgovor?” upitao je Zvonimir Despot i potaknuo žustru raspravu javnosti. “Nije problem – naša djeca neka jedu tanje kriške kruha, a dječje doplatke na mizerna primanja ukinu i “ima se-moze se”, napisala je Maja Thebug ispod objave Zvonimira Despota.

“U nekoj drugoj državi, u nekom drugom društvu predsjednik stranke bi se barem zacrvenio i ispričao. Kod nas će Milanović postaviti pitanje tko je dao ovaj račun u javnost, prozvat će hotelsko osoblje, zabrinuti se nad povredom intimnosti…” komentirao je Hrvoje Herceg. 

>>>OVAKVOG MILANOVIĆA JOŠ NISTE VIDJELI: Dobro se zagledajte pa ćete ga možda prepoznati (FOTO)


Komentari