POTRAGA URODILA PLODOM: Pronađene mlada majka i njezina kćerkica

Facebook
Majku i kćerkicu tražila je cijela Hrvatska.
Majki Maši Peček (27) i kćerki Tari (5)u srijedu ujutro na području Zaboka izgubio se svaki trag,  a pronađene su u četvrtak navečer, potvrdili su u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj.

Mašina majka Ksenija Čičko, iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, za Zagorje International je rekla:

“Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo”,  kazala je Ksenija Čičko.

Maša, s kojom živi u istom kućanstvu, nestala je u srijedu sa svojom kćeri Tarom. Očajna Ksenija ni sama nije znala zbog čega je Maša otišla s kćerkicom i isključila mobitel.

“U srijedu pola sata nakon ponoći vidjele smo se u kuhinji. Najnormalnije smo razgovarale. U šest sati otišla sam na posao, a koliko čujem od susjeda, iz kuće je s Tarom otišla oko pola devet, u vrijeme kad malenu vodi u vrtić. Došla sam s posla u pola jedan, nije ih bilo kod kuće i nazvala sam je na mobitel, koji je bio ugašen. To mi je bilo čudno – uz jecaje govori Ksenija dodajući kako njena kći mobitel isključuje obično ako je jako ljuta.

Nakon detaljne potrage na mjestima gdje joj kćer inače zalazi nestanak je prijavila policiji.

>>>NESTALA MAJKA I KĆERKICA (5): Majka ima tetovažu zmije na vratu, djevojčica rozu jaknu (FOTO)

Izvor: 24sata


Komentari