POTPUNA POBJEDA PREMIJEROVA TIMA: Plenković pomeo konkurenciju!

Premijer Andrej Plenković, (foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač čestitao je u nedjelju Andreju Plenkoviću na izbornoj pobjedi u utrci za predsjednika HDZ-a.

“Nazvao sam gospodina Plenkovića prije pola sata i čestitao mu na pobjedi. Dobili smo neslužbene rezultate i jasno je da je gospodin Plenković dobio potporu članstva za novi mandat na čelu HDZ-a “, izjavio je Kovač u hotelu Panorama, gdje je smješten stožer njegove “Opcije za promjenu”.

Prema dosad prikupljenim podacima i nakon obrađenih 280 od 586 izbornih mjesta, Plenković je osvojio 81 posto glasova, a Kovač 19 posto.

Od kandidata za zamjenika predsjednika stranke u vodstvu je Tomo Medved sa 72 posto glasova, dok je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava dobio 28 posto.

Za potpredsjednike stranke izabrani su kandidati Plenkovićeva tima – Oleg Butković (19 posto glasova), Ivan Anušić (18 posto glasova) , Branko Bačić (16 posto glasova) i Zdravka Bušić (14 posto glasova).

Davor Ivo Stier osvojio je 10 posto glasova, Milijan Brkić osam posto, kao i Tomislav Tolušić, dok Hrvoje Tomasović ima četiri posto, a Ivan Kujundžić tri posto glasova.


Komentari