PODIGLA JOJ SE HALJINICA: Supruga novog šefa HRT-a pokazala više od planiranog (FOTO)

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Na svečanoj proslavi 90. godišnjice Hrvatskog radija i 60. godišnjice HRT-a svu je pažnju privlačila atraktivna Andrijana Kovačić, supruga v.d.-a ravnatelja HRT-a, Siniše Kovačića.

Lijepa supruga vršitelja dužnosti ravnatelja HRT-a Siniše Kovačića bila je apsolutni hit na svečanoj akademiji u dvorani Vatroslav Lisinski povodom obljetnice postojanja Hrvatske televizije i Hrvatskoga radija. HRT je svečano proslavio 90. obljetnicu postojanja Hrvatskoga radija (HRT – HR) i 60. obljetnicu postojanja Hrvatske televizije (HRT – HTV) u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Siniša Kovačić, vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije, tijekom svečanosti je sjedio u prvome redu, a on i supruga, Andrijana Kovačić, smjestili su se između potpredsjednika Sabora i predsjednika HSP AS-a, Ivana Tepeša i ministra kulture, Zlatka Hasanbegovića, ali svu pažnju privlačila je upravo Andrijana svojim hrabrim modnim odabirom.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Odlučila se za izazovnu modnu kombinaciju, bijelog sakoa i crne haljine. No, haljina je ipak bila znatno kraćeg kroja pa su tako u prvi plan dospjela njena bedra.

Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Nije joj prvi puta

Ovo nije prvi puta Andrijana Kovačić pokazuje svoja utegnuta bedra, kako smo već pisali, isto je napravila i na poprilično neprimjerenom mjestu, na euharistijskom slavlje za sv. Leopolda Mandića održanom u zagrebačkoj Dubravi 18. travnja. Andrijana je tada obukla bijelu haljinu koja joj se zadigla gotovo isto kao i ova crna koju je nosila na svečanoj proslavi HRT-a.

>>> NEUKUSNO ZA CRKVU? Supruga šefa HRT-a na misu došla u kratkoj haljinici i otkrila previše (FOTO)


Komentari