POČINJU SE STVARATI GUŽVE: Na A1 se prevrnula brodica, a promet kroz Sv. Rok privremeno je obustavljen

24sata.hr

Zbog prevrnute brodice kod vijadukta Baričevci, do splita se vozi otežano.

Na autocesti A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, kod vijadukta Baričevići, prevrnula se brodica koju je vukao automobil. Zbog toga se u smjeru Splita vozi otežano, suženim kolnikom do 40 kilometara na sat. Već su se počele stvarati i kolone.

Promet kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita privremeno je obustavljen, a počele su se stvarati i kolone dužine 2-3 kilometra.

Moguć je i obilazak državnim cestama DC50 i DC54 od čvora Sveti Rok preko Gračaca i Zatona Obrovačkog do čvora Maslenica te od čvora Gornja Ploča državnom cestom DC522 prema Udbini i dalje prema Gračacu.

24sata.hr
24sata.hr
Pojačan je promet na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici u oba smjera, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u oba smjera, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, duž Jadranske magistrale (osobito na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na dionici Split-Omiš-Makarska), kod tunela Učke u smjeru Rijeke, na autocesti A7 kod čvora Matulji i na cestama u Istri.
Na GP Kaštel i Plovanija kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 2 km, javlja HAK.
24sata.hr
24sata.hr
Na naplati Lučko, na izlazu s autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona je oko 2,5 km. Pojačan je promet i na ulazu prema Karlovcu, no nema dužih čekanja. Na naplati Demerje nema čekanja.


Komentari