‘PITATE BESMISLENA PITANJA’: Pernar izjurio iz studija Nedjeljom u 2

screenshoot HRT

Ivan Pernar još jednom je podigao prašinu.

Stankovićeva pitanja, čini se, jako su razljutila Pernara, u tolikoj mjeri da je nakon 15 minuta napustio studio. Ipak nije ostao dužan voditelju, na njegovo pitanje kako to da više ne guraju Sinčića, odgovorio je: “Pitate besmislena pitanja”.

Dotakli su se i porezne reforme

Pernar je stava da se ovom reformom nastavlja porezni teror na građane.

“Nije problem da se naše plaće zamrznu. Problem je da se plaće političara dižu. Ugostitelji će propasti ako im naraste PDV. Zato su i pristali na fiskalizaciju, zbog smanjenja PDV-a, a sad će ih ovo uništiti. Mi se fiskalizaciji protivimo jer je cilj kontrola svake transakcije i prelazak na bezgotovinsko plaćanje. To je mjera usmjerena na prava građana.”, kazaoje Pernar.

MOST-ov amandman Pernar će podržati, ali zakon će odbaciti.

“Siromašni će plaćati više, hrana će poskupit, a plaće neće porasti. Smatram da je riječ o nastavku poreznog terora i politike superhika, “uzmimo siromašnima, dajmo bogatima”, nastavio je Pernar.

“HDZ nam je nakon izbora uputio poruku da moramo podržati Plenkovića inače će nam se osvetiti. Radi se o jezivoj stranci, sve kontroliraju. Čim smo odbili ponudu krenulo je medijsko bombardiranje po nama, prikazivali su nas kao kriminalce”, objašnjavao je Pernar.

Što je s HRT-om?

Pernar drži da je HRT trenutno u službi HDZ-a koji ga koristi za propagandu. 

“HRT je partijska televizija u službi HDZ-a”, rekao je Stankoviću Pernar. “Samo na katering potrošili su milijune kuna, imate presudu koju je Vrhovni sud srušio, i Sanader odjednom nije kriv. HRT je ignorirao sav taj kriminal, a svaki dnevnik je počinjao s vijestima o HDZ-a. Prenosili su i skup HDZ-a četiri sata.”, nastavio je Pernar.

Nakon toga Stanković ga je upitao zar nije jednom izjavio da nema televizor i ne plaća pretplatu?

“Igrom slučaja imam televizor, ali neću plaćati pretplatu nikad, pogotovo ne monstrumu Hanžekoviću”, odgovorio je Pernar nakon čega se vratio tumaćenju presude Sanaderu i HDZ-u.

“Informativni program HRT-a je horor film, zbog količine propagande“, objasnio je Pernar Stankoviću.

“Ako mi ne date da odgovorim do kraja na pitanje, napustit ću emisiju“, kazao je i učinio to.


Komentari