PISMO O VELIKOJ PREVARI MOST-a KRUŽI INTERNETNOM: Ovo svakako morate znati i pročitati!

Slavko Midzor/PIXSELL

O toj temi, pisali su istini za volju lokalni mediji, osobito Dubrovački vjesnik, doduše s nijansu drugačijim podacima od onih koje posjeduje zagonetna gradonačelnica.

Brojnim medijima, ali i parlamentarnim strankama pristigla je ovih dana neobične e-poruka nadasve čudnog sadržaja koju pak potpisuje stanovita Vesna Romić, dama koja sebe naziva biračicom Mosta na posljednjim izborima. Svoju poruku odaslala je dotična i samom Mostu, s posebnim naglaskom dakako na Božu Petrova, a u kratkom pisamcu obraća se i šefu SDP-a Zoranu Milanoviću.

– Svjedoci smo u proteklo vrijeme brojnih naklapanja o tome tko će biti premijer, tko ministar pa se nabrajalo i baratalo informacijama tko bi mogao zasjesti na koju funkciju. Obzirom da se u Dubrovniku ozbiljno priča o kandidatu Mosta (koji je bio na listi u X. izbornoj jedinici) Maru Kristiću kao potencijalnom kandidatu, dopustite da vas obavijestim, a g. Milanović je u mogućnosti sigurnosne provjere, da se protiv navedene osobe vodi kazneni postupak u kojem mu u slučaju da bude proglašen krivim prijeti kazna do pet godina zatvora- stoji u poruci Vesne Romić koja dodaje da se cijeli slučaj navodno odvio stoga što je 2011. godine prisilno upao u ured tajnika Županijskog nogometnog saveza otimajući dokumentaciju te mijenjajući bravu, za što suđenje još traje.

O toj temi, pisali su istini za volju lokalni mediji, osobito Dubrovački vjesnik, doduše s nijansu drugačijim podacima od onih koje posjeduje zagonetna gradonačelnica. Oni su pak u ožujku tvrdili da se protiv gradonačelničkog kandidata Kristića vodi kazneni postupak u kojem mu prijeti kazna od tri mjeseca do pet godina zatvora zbog prijetnji i prisile, odnosno nasilnog upada u ured tajnika ŽNS-a. Slučaj se vodio na dubrovačkom Općinskom sudu protiv više okrivljenik, te je okončan oslobađajućom presudom. Međutim, Županijski sud u istom gradu ukida tu prsudu i vraća slučaj na početak. Od Općinskog suda, prema pisanju ovog medija, zahtjevalo se tako donošenje nove, svjesne i zakonite odluke s posebnim naglaskom na nadzornu snimku koja prikazuje zajednički ulazak Kristića i ekipe u objekt onoga dana kada su počinjena i prijavljena kaznena djela. Protiv Kristića se tako još vodi proces, a prozivalo ga se i zbog prijetnji dok je on istovremeno tvrdio da mu podvaljuju.

Ipak, imajući u vidu da Dubrovnikom vlada pravomoćno osuđeni Andro Vlahušić, čija je stranka dio Milanovićeve koalicije nejasno je što autorica pisma Vesna Romić njime želi postići, ali ona s pisanjem nastavlja te kazuje: – Navedena osoba je 2013. prilikom usvajanja UPU Kristić je vijećnicima koji su glasovali ZA poručio kako će im suditi ulica. Kristić je u svom životu promijenio više političkih stranaka, od HDZ-a, HSS-a, Laburista pa sada do SRĐ je GRAD i MOST. Bez političkog polemiziranja i odabira strane molim vas da uzmete u obzir da osobe koje su ogrezle u kriminalu i protiv kojih se vodi kazneni postupak ne mogu voditi niti jedan resor iti jednog ministarstva- zaključuje. I doista, na internetskoj stranici Laburista još uvijek stoji biografija ovog samozatajnog političara, o kojem šira javnost zapravo ništa ne zna. Rodio se u Dubrovniku gdje se obrazovao te je po struci magistar ekonomije. -Nakon završenog studija, zaposlio sam se u trgovačkog društvu Dubrovački automobili d.o.o., gdje sam 6 godina bio direktor. Od 2010. do danas radim na radnom mjestu pročelnika Upravnog odjela za turizam, more i poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije. Bivši sam nogometaš, a zadnjih 10-tak godina sam savezni nogometni sudac za veliki i mali nogomet, te sudim na utakmicama najviših rangova natjecanja. Suorganizator sam brojnih uspješnih humanitarnih akcija za pomoć djeci sa posebnim potrebama. Sretno sam oženjen, 10 godina u braku za suprugom Lucijanom s kojom imam dvoje malodobne djece- naglasio je potencijalni ministar turizma u svojoj biografiji, koja se izgleda dopala budućem premijeru Boži Petrovu.


Komentari