Pernar zaprijetio na sjednici: ‘Imate 24 sata da zbrinete Nadu Bosnić, u suprotnom ćete morati mene deložirati iz Sabora’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

“Ivica Todorić živi u dvorcu, ima batlera, portira, a Nada Bosnić je iz Zadra završila na ulici.”

Sabor zasjedanje je nastavio raspravom o prijedlogu Zakona o potvrđivanju Sporazuma o suradnji između Europske zajednice i njezinih država članica i Švicarske Konfederacije, u borbi protiv prijevara i svih drugih nezakonitih aktivnosti koje štete njihovim financijskim interesima.

Na početku sjednice više je zastupničkih klubova zatražilo stanku, uključujući i Živi zid, koji je stanku zatražio zbog jučerašnje deložacije Zadranke Nade Bosnić. Njihov zastupnik Ivan Pernar rekao je da se sustav mora mijenjati, a potom je “gospodi iz HDZ-a” dao rok od 24 sata da zbrinu Nadu Bosnić.

“A ako ne, onda kao što ste nju deložirali i njezinog stana, morat ćete i mene s ove govornice. Neću otići dok ta gospođa ne dobije smještaj. I ako treba raditi cirkus da biste me shvatili ozbiljno, ja ću ga morati raditi. Vidim da vi na fine riječi ne reagirate”, poručio je Pernar

“Nada Bosnić jučer je deložirana nakon što je 45 godina živjela u tom stanu zbog duga od 13.000 kuna. U isto vrijeme, Ivica Todorić samo prema dobavljačima stvorio je 16 milijardi kuna duga. Ivica Todorić živi u dvorcu, ima batlera, portira, a Nada Bosnić je iz Zadra završila na ulici. Postavlja se pitanje je li to normalno?”, ekao je Pernar.


Komentari