‘PAPREN’ RAČUN ZA ŠIŠANJE: Pogledajte koliko je ovaj Norvežanin platio novu frizuru (FOTO)

Facebook

A što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura, jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna.

Ukoliko lejtujete na otoku Visu, točnije u Komiži svakako se ošišajte prije puta. Ukoliko se želite srediti u tom gradiću, u komiškom ćete Zanatskom obrtu “Zoky”, inače frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića za šišanje, pranje kose i brijanje kod sebe morat imati čak 450 kuna. Upravo s tom situacijom susreo se Norvežanin koji je cijelu priču ispričao za Slobodnu Dalamaciju.

Slobodna Dalmacija
Slobodna Dalmacija

Norvežanin koji će ovo ljetovanje u Hrvatskoj pamtiti po najskupljoj frizuri ikad plaćenoj rekao je: “Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom.”

A što se nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura, jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna

Vlasnik ne vidi ništa sporno

Vlasnik Zoran je pojasnio brojke na računu: “To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance“.

Vlasnik salona zatim pojašnjava: “Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.”

Doznaju od frizera Repanića kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i više.

Kada ga je novinarska ekipa upitala kako to da je račun izdan u 23.18 u srijedu, a radno vrijeme salona je do 22 sata, odgovorio im je: “Ljeti radimo do jedan sat iza ponoći, ipak smo mi turističko mjesto. Radimo i nedjeljom. I mušterija imamo…”


Komentari