Pamela Anderson podržala jednu hrvatsku političku platformu koja izlazi na europske izbore

Screenshot Youtube

Nakon što je prije dva dana svojim tvitom “Moj prijatelj gleda vijesti u Hrvatskoj… milijuni ljudi se evakuiraju zbog klimatskih promjena” izazvala “mali medijski potres u Hrvatskoj”, kako je i sama kazala, Pamela se ponovno oglasila, pritom pružajući potporu jednoj političkoj platformi koja izlazi na Europske izbore za tri tjedna.

Prvo je napisala “Čula sam da je moj post o evakuaciji u Indiji izazvao mali potres u Hrvatskoj, i to srećom samo onaj medijski. Naravno da znam gdje je Hrvatska. Nisam ja Trump koji misli da je Jugoslavija propala na Baltiku ili Jeremy Hunt koji je mislio da je Slovenija ‘sovjetska vazalna država'”, napisala je Pamela, ubrzo se nadovezavši s novim tvitom.

“Umjesto toga, dopustite mi da vas iznenadim hrvatskom riječi punom nade (Europski izbori) – Možemo!”, dodala je Anderson.

Politička platforma Možemo koja izlazi na europske izbore za tri tjedna je zahvalna Pameli Anderson na podršci za europske izbore, rekao je Tomislav Tomašević za 24 sata, dodajući da ju je osobno upoznao 2012. godine tijekom studija na Cambridgeu kada je ona održala predavanje o klimatskim promjenama i pravima životinja.

 


Komentari