Ovo su razlozi zbog kojih više NE MOŽEMO VJEROVATI Milanovićevoj vladi!

Facebook

Sudeći prema najnovijim mjesečnim istraživanjima Crodemoskopa, HDZ je i dalje vodeća stranka u Hrvatskoj s 31,1 posto glasova, dok SDP bilježi svoju popularnost sa 29 posto (26,6% u kolovozu) čime je smanjio zaostatak za HDZ-om 2 posto, javlja HRT.

Međutim, ovaj rast SDP-a začuđuje uzmemo li u ozbir kako je ova vlada, za vrijeme trajanja svog mandata, ključne poteze učinila upravo u izbornoj godini i kako do sada, nije činila ništa. Do jučer nemoguće i neralno, danas ostvarivo i realizirano dokazuje kako ova Vlada prije svega, nije imala političke volje i želje za zastupanje interesa građana već isključivo za žestoko obračunavanja s političkim protivnicima preko izvlačenja prljavog veša i suočavanja s istim pred licem pravde. I to sve, pogađate, također u izbornoj godini. Inertnost i nezainteresiranost za sudbine malih ljudi i više je nego očito, a sve što su na sve ove godine tvrdili da je nemoguće…

I dok smo prije samo par mjeseci prosvjedovali zbog sve većeg broja građana koje su krediti u francima doslovno gušili, stiže Vlada kao veliki spasitelj. Naime, najnoviji Vladin zakonski prijedlog potpuno će izjednačiti položaj građana s kreditima u švicarskim francima, s položajem građana koji imaju stambene kredite u eurima. Osjećate li se i vi pomalo glupo?

Da su izbori blizu, svjedoči i najava mistrice Milanke Opačić koja je, nakon nedavnih izjava kako u Hrvatskoj nema gladne djece, očito malo promijenila mišljenje. A možda i nije već je samo u pitanju približavanja datuma izbora pa je tako dotična obećala podržati i izgradnju Centra za djecu s posebnim potrebama i na kraju, obećala kako će sva djeca u novoj školskoj godini imati jedan topli obrok u školama. Jedna od najneuspješnijih ministrica ne odustaje i ponovo, pred same izbore, kreće s pokušajem ispravljanja sigurno najveće štete u svojoj ministarskoj biografiji te najvaljuje kako će novi Obiteljski zakon biti na dnevnom redu iduće Vladine sjednice u četvrtak.

Nakon dugogodišnje agonije i vapaja prestrašenih radnika, Vlada je u kolovozu ove godine donijela uredbu kojom Imunološki zavod postaje javna ustanova od strateškog i općeg gospodarskog interesa za Republiku Hrvatsku, u cilju osiguravanja opstojnosti proizvodnje cjepiva i krvnih derivata iz ljudske plazme kao proizvodnje od strateške važnosti za naš zdravstveni sustav. I to nije sve jer naime, osigurana su i sredstva, a taj se iznos kreće od 20 milijuna kuna godišnje… Pametnome dosta.

>>>  MILANOVIĆEVA SVE USPJEŠNIJA PREDIZBORNA PSIHOZA: HDZ-u pada popularnost, Grad Zagreb presudit će izbore?


Komentari