‘Ovo nije ni za pse!’: Paket hrane za vatrogasce razbijesnio građane

FOTO: Facebook/ Vatrogasci-Oni su naši heroji

Vatrogasci se već danima bore s vatrenom stihijom.

Iako je namjera, iza paketa kojeg su primili vatrogasci, vrlo vjerojatno bila dobra i plemenita, sama izvedba je doista sramotna. Naime, na Facebook stranici “Vateogasci-oni su naši heroji” objavljena je fotografija kutije u kojoj se nalazi hrana za gasitelje. Ipak, čini se da joj je odavno prošao rok trajanja.

“Poslao član.

Nije li ovo previše jadno, da vatrogasci koji se po dva dana bez hrane bore s požarom na mjestima udaljenim od civilizacije po 5 km, dobiju paket hrane kojem je istekao rok trajanja 2014. godine? Mislim da ovo svijet treba vidjet, kako se Hrvatskoj pomaže na uloženom trudu i riskiranju života”, stoji u objavi iznad fotografije.

Malo je reći da je ovo razbijesnilo ljude:

“SRAMOTA!!!!, pa da sam ja tamo sve vas bih zvala na cestit rucak i uzinu!!! ovo je ispod svake casti!!! Dragi Boze, raditi po nesnosnoj vrucini i izlagati svoj zivot takvoj opasnosti…sad da mogu preljetela bih do vas, i nahranila i napojila, moji hrabri heroji”, napisala je Marta.

“Vratiti onomu tko im je dao… i javno reć tko je……Sramota da ne može biti gora“, složila se Ljerka.

“SRAMOTAAAAAA. UŽASSSSS. OVO NIJE NI ZA PSE, A KAMOLI ZA IZMUČENE VATROGASCE. NEMAM RIJEČI”, napisala je Ana.

Neki su ipak komentirali je mozda samo datum na kutiji star, a da su datumi na hrani još uvijek važeći. Ipak, dobili su odgovor i fotografiju jednog paketa na kojem se vidi da je rok trajanja odavno prošao.

“Ima stvari kojima je istekao rok, a ima i stvari koje jos valjaju kao konzerve na primjer”, napisao je Leon i priložio fotku.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook


Komentari