OVO JE SIGURNO NAJLJEPŠA FOTOGRAFIJA TOMISLAVA KARAMARKA IKAD! (FOTO)

Facebook/TOMISLAV KARAMARKO

Shvatio je Tomislav Karamarko kako se glasovi traže među malim ljudima te kako je upravo to siguran put do pobjede.

Dva najveća politička protivnika te najozbiljnija pretendenta za mjesto budućeg hrvatsko premijera, Tomislav Karamarko i Zoran Milanović, krenuli su u ozbiljnu borbu za svaki glas. Iako se do prije nekoliko mjeseci pričalo i govorilo o neupitnoj pobjedi HDZ-a, Milanovića se ne smije podcjenjivati pa je tako, šef najjače oporbene stranke krenuo u skupljanje glasova po Lijepoj  našoj jer je sve jasnije kako će izbore odlučiti doslovno par glasova. Upravo na tom putu, nastala je fotografija za koju ćete se složiti kako je najtoplija i najemotivnija Karamarkova slika ikad.

11049547_923321204392574_5153391092740348146_n

Nastala je u Kninu, povodom dvadesete obljetnice od vojne redarstvene operacije Oluja, a u naručju s djetetom šef HDZ-a izgleda stvarno odlično. Podsjetimo, Karamarko bi uskoro trebao postati otac, njegova supruga Ana Karamarko bi kroz par mjeseci trebala roditi njegovo treće dijete. Dvoje djece, Lanu i Martina, ima iz prvog braka s Enisom Karamarko.

>>> KARAMARKO FURAO DUŽU KOSU I BRADU, SANADER TAKOĐER: Provjerite tko je bio punašni štreber, a tko pravi zagrebački fakin! (FOTO)


Komentari