OVO JE NAPROSTO NEVJEROJATNO: Branimir Glavaš poslao brutalna upozorenja Oreškoviću

Facebook

“Nesmijete popuštat na političke pritiske, 90 % vam je stranačkih uhljeba kojim ja ne bi dao tri novčića”, krenuo je Glavaš pojašnjavati.

Ovih dana svjedočimo nevjerojatnom fenomenu riječkog komičara Davora Jurkotića koji u svojoj emisiji U zdrav mozak, redom naziva naše političare i predstavlja im se kao mandatar Tihomir “Tim” Orešković. Mnogi su već nasjeli na njegov poziv i propisno se osramotili izjavama. “Skinuo” je bivšeg predsjednika Ivu Josipovića, pa Željka Keruma i na koncu Jadranku Kosor koja ga je svjetski otpilila.

No, Jurkotić je imao inspiracije nazvati još jednog našeg politčara i to onog s britkim jezikom beskrupuloznim izjavama. Riječ je o predsjedniku HDSSB-a, Branimiru Glavašu. Kako je bilo i za očekivati i on je nasjeo na Jurkotićevu imitaciju, ali za razliku od prethodne trojke, Glavaš je bio neumoljiv.

“Nesmijete popuštat na političke pritiske, 90 % vam je stranačkih uhljeba kojim ja ne bi dao tri novčića”, krenuo je Glavaš pojašnjavati “Oreškoviću”. Kako je telefonska linija između “Oreškovića” i Glavaša bila slaba, Glavaš je na poticaj “Oreškovića” zaključio kako ih to prisluškuje “banda komunistička” i upozorio ga kako će ga prisluškivati i kada bude premijer. Kako vam ne bi baš prepričali sve Glavaševe savjete najbolje bi bilo da cijeli razgovor pogledate sami.

>>> KOSORICA SVJETSKI ODBRUSILA OREŠKOVIĆU: Nećete vjerovati što mu je odgovorila kad ju je pozvao u tim! (VIDEO)


Komentari