Koristite obilaznice: Ove ceste su zatvorene za sav promet

Facebook

U tijeku su brojni radovi na cestama i autocestama.

Zbog opasnosti od naleta na psa kod čvora Sveta Nedelja na autocesti A3, u smjeru Bregane vozi se usporeno. Kiša i mokri kolnici usporavaju promet. U tijeku su radovi na pojedinim cestama i autocestama pa se vozače moli za korištenje obilaznica.

Radovi na autocestama:

A2 Zagreb-Macelj između Zaprešića i Zaboka promet teče dvosmjerno od 20. +300 do 18. +100 km;
A4 Goričan-Zagreb zatvoreni su: izlazni krak čvora Popovec iz smjera Varaždina prema Popovcu te ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela (istoka) u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada); na pristupnoj cesti čvora Popovec (DC29-A4) promet teče naizmjence (semafori), a u zoni radova čvora Kraljevečki Novaki u oba smjera prometuje se suženim kolnikom;
A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle na vijaduktu Svilno vozi se dvosmjerno.

Ceste zatvorene za promet:

od 18.-28.travnja zbog radova za promet će biti zatvorena županijska cesta ŽC3034 od granice sa gradom Zagrebom (Sesvetski Kraljevec) do ulaza u Dugo Selo. Obilazak je: Zagrebačka ulica-ul.Predavca-Dugoselska ul. do rotora sa ŽC3073-izlaz na A3-čvor Ivanja Reka-Slavonska-LJ.Posavskog-Zagrebačka-Sesvete i obrnuto.

do 19. travnja do 20,00 sati za potrebe izvođenja radova uređenja propusta Ulica Budenečki put u zoni raskrižja s Drugom Prigorskom ulicom bit će zatvorena za sav promet. Obilazak: Kobiljačka – Dugoselska – Cerska – Podolnica – Budenečka – Dominićev put i obratno.

do 17. svibnja u 20:00 zbog radova će biti zatvorena Brezovička cesta kod kućnog broja 99. Obilazno će se voziti: Karlovačka cesta-Dr.L. Naletilića-Prigradska i obrnuto.

do 1. svibnja zbog radova zatvorena je ŽC3106 Klinča Selo (DC1)-Kupinec (DC36). Obilazak: Ulica Matije Gupca-Zagrebačka ulica- Karlovačka cesta-Školska ulica- ulica Mokrice-Kupinec.

do 27.svibnja do 20,00 sati zbog radova za sav promet bit će zatvorena Kraljevečka cesta na dijelu od Grančarske do Kraljevečke I. odvojak. Obilazak iz smjera istok: Grančarska-Kraljevečki bregi-Štrpet-Tumbri-Kraljevečka I. odvojak-Kraljevečka cesta. Iz smjera zapad: Kraljevečka cesta – Pandaki – Harabajsi – Štrpet – Kraljevečki bregi – Grančarska.


Komentari