OVAKVOG MILANOVIĆA JOŠ NISTE VIDJELI: Dobro se zagledajte pa ćete ga možda prepoznati (FOTO)

commons.wikimedia.org

U ovakvome izdanju još ga nismo vidjeli.

Bivšeg premijera navikli smo gledati gotovo uvijek u istom izdanju. Vječno iste zalizane frizure, u crnome odijelu, s crvenom kravatom oko vrata i pomalo uštogljena, ali uvijek uspravnog i pravilnog, držanja. Uz sve to prati ga i neizostavan izraz lica koji ne otkriva baš nikakve emocije, a na momente zna djelovati namrgođeno, da ne kažemo i ljutito. No, tu i tamo iz ničega, negdje u bespućima interneta iskoči kakva Milanovićeva slika na kojoj uopće ne sliči na sebe.

Baš je jedna takva ovih dana kruži po društvenim mrežama. Naime, osvanula je fotografija iz Milanovićevih mladih dana dok je bio član juniora NK Trnja. Vjerojatno datira iz 1983. ili 1984. godine, kada je bivši premijer, “španao” za lokalni zagrebački klub. Trebalo nam je neko vrijeme da ga pronađemo, a uvelike nam je pomoglo njegovo držanje koje očito njeguje još i dan danas. Ne tratite vrijeme tražeći ga po frizuri jer nije niti približno slična onoj koju danas održava gelom i lakovima, štoviše, čak mu ni boja kose nije ista, a ni izraz lica neće vam otkriti puno jer nije ni približno sličan onom kakvog njeguje danas. Otkrili smo već i previše, a mozgalicu, “Pronađi Milanovića”, pokušajte riješiti sami.

milanović trnje
Facebook

Godina je 83/84, igralište NK Trnje a na slici juniori Trnja. Među njima je i donedavni premijer Zoran Milanović. Da li ga prepoznajete? :)

Posted by Jeune Noël on Mittwoch, 24. Februar 2016

>>> UDNOVATNO MILANOVIĆEVO LICE: Zbog ove tri fotke, možemo svašta pomisliti! (FOTO)

>>> MILANOVIĆ OVO NIKAKO NIJE MOGAO SAKRITI: Pogledajte slike iz Sabora, sve će vam biti jasno! (FOTO)

>>> ŠTO SE DOGAĐA S NAŠIM POLITIČARIMA? Nakon ozljeđenog Milanovića, sada se on pojavio u zavojima! (FOTO)


Komentari