OVAKVOGA KARAMARKA JOŠ NISMO VIDJELI: Obrušio se na SDP i poručio im da će završiti u paklu (FOTO)

karamarko
Screenshot: N1

Tomislav Karamarko razgovarao je s novinarima uoči sjednice Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora HDZ-a. 

Uoči sjednice Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice, Nacionalnog vijeća HDZ-a (12 sati), a zatim i sjednica Središnjeg odbora HDZ-a, Tomislav Karamarko je razgovarao s novinarima i dao dosad najžešći odgovor oporbenom SDP-u. Na novinarsko pitanje je li HDZ podijeljen,  Tomislav Karamarko jasno je poručio:

“Podijeljena stranka ne pobjeđuje… Pobjeđivali smo stranke koje su imale prekrasne rejtinge i Milanovića i njegovu bulumentu, koja je upropastila državu. Gdje su sada? Gledajte čime se bave. Obećali su pakao. Četiri godine smo imali pakao s njima i jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao, koji proizvode, a vjernici će reć’ – i završit će u paklu”.

Ovo je prvi put otkako je aktualizirana afera Konzultantica da se podpredsjednik Vlade Karamarko objavio izravno oporbi. Uz to, zamolio je da mu ne diraju obitelj. “Ono što je najgore je dirati u nečiju obitelj, to je doista dno dna. Petljati obitelj u obračunu s političarem je nemoralno. Molim ih da mi ne diraju u obitelj! To je poruka svima koji se bave ovim čime se bave”, izjavio je Karamarko.

>>>SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O KARAMARKU: Evo što je o njemu i supruzi Ani napisao New York Times!

>>>ANA KARAMARKO O ‘AFERI DRIMIA’: Znam tko je osoba koja je objavila ugovor!


Komentari