OTIŠAO JE PRERANO: Iznenada preminuo poznati glumac iz Zabranjene ljubavi

IGK.HR

Pamtit će ga se po brojim ulogama u TV serijama…

Dinko Vujević, dugogodišnji član kazališne sekcije Studentskog kulturnoumjetničkog društva Ivan Goran Kovačić, iznenada je preminuo u 44. godini života. Pamtit će ga se po ulogama u brojim domaćim televizijskim serijama kao što su “Ponos Ratkajevih”, Ljubav u zaleđu”, “Zauvijek susjedi”, “Zakon ljubavi” i “Zabranjena ljubav”, a njegov glas pamtit će i mnogi ljubitelji crtanih filmova jer Dinko posuđivao glas u Ninžama kornačama, Pčelici maji i Štrumpfovima.

Od Dinka su se oprostili i u njegovom matičnom kazalištu, Studentskom kulturnoumjetničkom društvu Ivan Goran Kovačić, a na službenoj stranici su ostavili dirljivu poruku.

“Iznenada i prerano napustio nas je naš dragi prijatelj, dugogodišnji član Kazališta, Goranovac Dinko Vujević. Izašao si iz predstave zvane život, ti, naš ponajbolji, jedinstveni glumče i ostavio nas da u boli prebiremo uspomene na najljepše godine, predstave i trenutke provedene s tobom… Ostavio si neizbrisiv trag na sceni i u našim srcima. Bila nam je neizmjerna radost i sreća stvarati predstave i družiti se s tobom i ponos što smo se svezali s tobom za cijeli život. Tvoja neutješna kazališna obitelj”, oprostili su se od Dinka kolege iz Studentskog kulturnoumjetničkog društva IGK.


Komentari